CENAZE İLE KAYMAKAM VE BAŞKAN YAKINDAN İLGİLENDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2017 - 02:17, Güncelleme: 30.01.2017 - 02:17
 

CENAZE İLE KAYMAKAM VE BAŞKAN YAKINDAN İLGİLENDİ

Vali Dr. Bahaeddin Güney?in eşi Hatice Serpil Güney?in cenazesi ile Kaymakam Aydın Erdoğan ve belediye başkanı Mehmet Tutal bizzat ilgilendi.

29.01.2017 Pazar günü ikindi namazına müteakip Seyit Harun Veli camisinde kılınan cenaze namazından sonra havanın soğuk olmasına rağmen sevenleri tarafından Akyol mezarlığına defnedilen Hatice Serpil Güney 81 yaşında ve Trakyalıydı. İlçe müftüsü Kemal Demirel’in cenaze namazını kıldırdığı merhume Hatice Serpil Güney’e Allahtan rahmet, eşi Bahaeddin Güney ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.          Eşi vefat eden Hemşerimiz Vali Dr. Bahaeddin Güney, Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan ve Bakanlar Kurulu’nun 11.04.1996 gün ve 1996/8034 sayılı kararnamesi ile kurulan Avrasya Dostluk ,Kültür,Sanat ve Turizm Kurumunun Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurulu toplantısında yabancı ve yerli delegelerin oybirliği ile Genel Başkanlığa tekrar 11.kez seçilmişti.         Bugüne kadar Avrasya Dostluk, Kültür, Sanat ve Turizm Kurumu Genel Başkanı olarak, sevgi ve barış evrensel ilkelerini savunan ve yayan Vali Dr. Bahaeddin Güney’e, bu değerli çalışmaları sebebi ile kendisine Birleşmiş Milletler Ödülü ve Avrupa Taçlı Hizmet Madalyası verilmişti.
Vali Dr. Bahaeddin Güney?in eşi Hatice Serpil Güney?in cenazesi ile Kaymakam Aydın Erdoğan ve belediye başkanı Mehmet Tutal bizzat ilgilendi.

29.01.2017 Pazar günü ikindi namazına müteakip Seyit Harun Veli camisinde kılınan cenaze namazından sonra havanın soğuk olmasına rağmen sevenleri tarafından Akyol mezarlığına defnedilen Hatice Serpil Güney 81 yaşında ve Trakyalıydı.

İlçe müftüsü Kemal Demirel’in cenaze namazını kıldırdığı merhume Hatice Serpil Güney’e Allahtan rahmet, eşi Bahaeddin Güney ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

         Eşi vefat eden Hemşerimiz Vali Dr. Bahaeddin Güney, Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan ve Bakanlar Kurulu’nun 11.04.1996 gün ve 1996/8034 sayılı kararnamesi ile kurulan Avrasya Dostluk ,Kültür,Sanat ve Turizm Kurumunun Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurulu toplantısında yabancı ve yerli delegelerin oybirliği ile Genel Başkanlığa tekrar 11.kez seçilmişti.

        Bugüne kadar Avrasya Dostluk, Kültür, Sanat ve Turizm Kurumu Genel Başkanı olarak, sevgi ve barış evrensel ilkelerini savunan ve yayan Vali Dr. Bahaeddin Güney’e, bu değerli çalışmaları sebebi ile kendisine Birleşmiş Milletler Ödülü ve Avrupa Taçlı Hizmet Madalyası verilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.