ONARIM BİTİNCE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLMAYACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2017 - 04:10, Güncelleme: 06.04.2017 - 04:10
 

ONARIM BİTİNCE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLMAYACAK

Karabulak mevkiinde ki TEAŞ ? dan şehir merkezini besleyen ana dağıtım, çift devre olarak yer altı şebekesi döşemesi çalışmaları devam ediyor.

  Şiddetli kış nedeniyle ağır hasar gören şehir merkezini besleyen ana hattın tamamlandıktan sonra kısa süreli elektrik kesintilerinin sona ereceği bildirildi.   MEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre; ana hat şebekesinin yer altına döşenmesi çalışmalarının yanı sıra kışın hasar gören direklerin değiştirme çalışmalarının da devam ettiği, kışın hatlarda ki olağan üstü durumdan dolayı en büyük zararı gören bozkır enerji nakil hattının yeniden yapılandırma ihalesinin de yapıldığı öğrenildi. Diğer yandan şehir şebekesinin onarımı, hatların yer altına çekilmesi ihale ve yapım çalışmalarının hızla devam ettiği, 2017 yılının sonunda yeniden yapılanması devam eden şehir şebeke hatlarının komplesinin bitirileceği ifade edildi.         
Karabulak mevkiinde ki TEAŞ ? dan şehir merkezini besleyen ana dağıtım, çift devre olarak yer altı şebekesi döşemesi çalışmaları devam ediyor.

 

Şiddetli kış nedeniyle ağır hasar gören şehir merkezini besleyen ana hattın tamamlandıktan sonra kısa süreli elektrik kesintilerinin sona ereceği bildirildi.

 

MEDAŞ yetkililerinden alınan bilgiye göre; ana hat şebekesinin yer altına döşenmesi çalışmalarının yanı sıra kışın hasar gören direklerin değiştirme çalışmalarının da devam ettiği, kışın hatlarda ki olağan üstü durumdan dolayı en büyük zararı gören bozkır enerji nakil hattının yeniden yapılandırma ihalesinin de yapıldığı öğrenildi.

Diğer yandan şehir şebekesinin onarımı, hatların yer altına çekilmesi ihale ve yapım çalışmalarının hızla devam ettiği, 2017 yılının sonunda yeniden yapılanması devam eden şehir şebeke hatlarının komplesinin bitirileceği ifade edildi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.