GENÇ KOMEK KAYITLARI BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2017 - 01:41, Güncelleme: 10.06.2017 - 01:41
 

GENÇ KOMEK KAYITLARI BAŞLADI

KOMEK-Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının 8-16 yaş çocuklara ve gençlere yönelik yaz kursları GENÇ KOMEK kayıtları başladı.

Kayıtlar 5-18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Kurslar 3 Temmuz’da başlayacak olup 25 Ağustos’ta sona erecektir. Genç Komek Yaz Okulu; Sanat, Spor, Dinimiz ve Değerlerimiz olmak üzere üç ana modülden oluşmaktadır. Dersler kız ve erkek ayrı olarak işlenmektedir. Sabah ve öğle olmak üzere iki ayrı grup bulunacaktır. KONTENJANLAR SINIRLI OLDUĞU İÇİN KAYIT OLMAKTA ACELE EDİNİZ Kontenjanlar sınırlı olduğu için kayıt olmakta acele ediniz. Kayıtlar www.komek.org.tr internet adresinden veya KOMEK ve ASEM-Şehir Konağı merkezlerinden yapılacaktır. Yaz okulu bir okul havasından uzak, eğlence, kardeşlik, arkadaşlık, dostluk, cesaret, paylaşma gibi değerlerin uzman öğretmenler ile izlenip ödüllendirildiği programdır. Şehrimizdeki belediyelerimizin park ve yeşil alanlarında sosyal içerikli uygulamayı dersler verilecektir. HER ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM SETİ 1.     Elif- Ba Kitabım 2.     Dua Kitabım 3.     Siyer Kitabım 4.     Dini Bilgiler Kitabım 5.     Genç Komek Yaz Okulu Kitabı 6.     Genç Komek Yaz Okulu Anı Kitabı 7.     Genç Sefahat 8.     Asım Kitabı 9.     Spor Malzemeleri 10.Genç Komek Sırt Çantası 11.Sanat Dersleri Malzemeleri 12.Her Öğrenciye Şapka, Bone 13.Diş fırçası, Diş Macunu 14.Tüm Öğrencilerimize ferdi kaza sigortası yapılacaktır. EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ ·       Tarihi Mekan ve Müze Gezileri ·       Bilim ve Sanat Merkezi Gezisi ·       Mevlana ·       Sille ·       Kelebekler Vadisi  şehir ve kültür gezileri yapılacaktır.      
KOMEK-Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının 8-16 yaş çocuklara ve gençlere yönelik yaz kursları GENÇ KOMEK kayıtları başladı.

Kayıtlar 5-18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Kurslar 3 Temmuz’da başlayacak olup 25 Ağustos’ta sona erecektir. Genç Komek Yaz Okulu; Sanat, Spor, Dinimiz ve Değerlerimiz olmak üzere üç ana modülden oluşmaktadır. Dersler kız ve erkek ayrı olarak işlenmektedir. Sabah ve öğle olmak üzere iki ayrı grup bulunacaktır.

KONTENJANLAR SINIRLI OLDUĞU İÇİN KAYIT OLMAKTA ACELE EDİNİZ

Kontenjanlar sınırlı olduğu için kayıt olmakta acele ediniz. Kayıtlar www.komek.org.tr internet adresinden veya KOMEK ve ASEM-Şehir Konağı merkezlerinden yapılacaktır.

Yaz okulu bir okul havasından uzak, eğlence, kardeşlik, arkadaşlık, dostluk, cesaret, paylaşma gibi değerlerin uzman öğretmenler ile izlenip ödüllendirildiği programdır. Şehrimizdeki belediyelerimizin park ve yeşil alanlarında sosyal içerikli uygulamayı dersler verilecektir.

HER ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ EĞİTİM SETİ

1.     Elif- Ba Kitabım

2.     Dua Kitabım

3.     Siyer Kitabım

4.     Dini Bilgiler Kitabım

5.     Genç Komek Yaz Okulu Kitabı

6.     Genç Komek Yaz Okulu Anı Kitabı

7.     Genç Sefahat

8.     Asım Kitabı

9.     Spor Malzemeleri

10.Genç Komek Sırt Çantası

11.Sanat Dersleri Malzemeleri

12.Her Öğrenciye Şapka, Bone

13.Diş fırçası, Diş Macunu

14.Tüm Öğrencilerimize ferdi kaza sigortası yapılacaktır.

EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ

·       Tarihi Mekan ve Müze Gezileri

·       Bilim ve Sanat Merkezi Gezisi

·       Mevlana

·       Sille

·       Kelebekler Vadisi 

şehir ve kültür gezileri yapılacaktır.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.