MADENLİ MAHALLESİNE PARKE TAŞ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2017 - 12:58, Güncelleme: 05.07.2017 - 12:58
 

MADENLİ MAHALLESİNE PARKE TAŞ

Seydişehir Belediyesinin merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Madenli Mahallesinde ve ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında parke taş , bordür taş döşeme faaliyetlerini sürdürüyor. Madenli mahallesinde 3 bin metrekarelik alanda  parke taş döşeme çalışmalarının yanı sıra, diğer çalışmalarının da devam ettiğini  kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal mahallelerde yaşanabilir, modern yerleşim alanları oluşturduklarını kaydetti. İlçe merkezi ve kırsal  mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarının 2017 yılında da aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal;" Görev süremiz içerisinde yolu asfaltlanmamış ve parke taş döşenmemiş hiçbir mahallemiz kalmayacak. Vatandaşlarımızı kış ayında  çamurdan, yaz aylarından ise   tozdan kurtulmuş olacak. Planlanan takvime göre parke ve kaldırım bordür döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından havaların ısınmasıyla birlikte kaldığı yerden başladı ve devam edecek. Yollarımızda parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız da yıl boyu sürecek. Yollarımızı , parklarımızı , meydanlarımızı vatandaşlarımızın rahatça kullanacağı şekilde modern hale getiriyoruz” dedi.
Seydişehir Belediyesinin merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Madenli Mahallesinde ve ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında parke taş , bordür taş döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.

Madenli mahallesinde 3 bin metrekarelik alanda  parke taş döşeme çalışmalarının yanı sıra, diğer çalışmalarının da devam ettiğini  kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal mahallelerde yaşanabilir, modern yerleşim alanları oluşturduklarını kaydetti.

İlçe merkezi ve kırsal  mahallelerde parke taşı döşeme çalışmalarının 2017 yılında da aralıksız devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal;" Görev süremiz içerisinde yolu asfaltlanmamış ve parke taş döşenmemiş hiçbir mahallemiz kalmayacak. Vatandaşlarımızı kış ayında  çamurdan, yaz aylarından ise   tozdan kurtulmuş olacak. Planlanan takvime göre parke ve kaldırım bordür döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından havaların ısınmasıyla birlikte kaldığı yerden başladı ve devam edecek. Yollarımızda parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız da yıl boyu sürecek. Yollarımızı , parklarımızı , meydanlarımızı vatandaşlarımızın rahatça kullanacağı şekilde modern hale getiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.