RAMAZAN'I BİNLERCE SEVENİ UĞURLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2017 - 04:35, Güncelleme: 20.08.2017 - 04:35
 

RAMAZAN'I BİNLERCE SEVENİ UĞURLADI

Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Seydişehir’in renkli siması Ramazan Işık’ın cenazesi Seyit Harun Camii’nde kılınan namazdan sonra Kızılcalar mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Tunceli Valisi Tuncay Sonel çelenk gönderdi. İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer de cenazeye katılanlar arasındaydı.   Ramazan’ın elinden tutan 2 yıl önce Seydişehir Kaymakamı ve şu an ki Tunceli Valisi Tuncay Sonel Twitter hesabından yaptığı açıklamada: ‘Ramazan’ın ölüm haberini duyunca boğazım düğümlendi. Evladım gibiydi, çok üzüldüm’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi. İŞTE RAMAZAN’IN HÜZÜNLÜ HAYAT HİKAYESİ: Sipastik engelli olan, zor yürümesi rağmen hayattan kopmayan Ramazan Işık, Ticaret Lisesi’ni bitirdikten sonra iki yıllık Meslek Yüksekokulu’ndan da mezun olmuştu. Çok zor yürümesine rağmen motosiklet tutkusu olması, görenleri hayrette bırakan Ramazan iki yıl önce o zamanın Kaymakamı şimdi ki Tunceli Valisi Tuncay Sonel tarafından önce kaymakamlıkta güzel güler yüz masasında görevlendirilmiş ve gülen yüzüyle kaymakamlığa gelenleri karşılayıp kolonya ve şeker ikram ederdi. Daha sonra kadroya alınarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve getirilmişti. Bu göreve getirilmesi annesinin sevinç krizi geçirmesine neden olmuştu. Çok sayıda arkadaşı olan ve dostluğa önem veren Ramazan’ın en büyük ideali olan evlenmekten önce bir ev sahibi olmaktı. Birikimleriyle ailesi ile beraber aldığı yedinci kattaki evi gezmeye giderken, üçüncü katta bulunan komşularının ısrarı üzerine kendilerini ziyaret etti. Bu esnada balkona çıkan Ramazan, dengesini kaybedip yere düşerek talihsiz bir şekilde can verdi.   24 yaşında hayat dolu güler yüzlü ve Seydişehir’in sevgilisi Ramazan’ın bu ölümü tüm ilçeyi yasa boğdu.
Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Seydişehir’in renkli siması Ramazan Işık’ın cenazesi Seyit Harun Camii’nde kılınan namazdan sonra Kızılcalar mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Tunceli Valisi Tuncay Sonel çelenk gönderdi. İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer de cenazeye katılanlar arasındaydı.

 

Ramazan’ın elinden tutan 2 yıl önce Seydişehir Kaymakamı ve şu an ki Tunceli Valisi Tuncay Sonel Twitter hesabından yaptığı açıklamada: ‘Ramazan’ın ölüm haberini duyunca boğazım düğümlendi. Evladım gibiydi, çok üzüldüm’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İŞTE RAMAZAN’IN HÜZÜNLÜ HAYAT HİKAYESİ:

Sipastik engelli olan, zor yürümesi rağmen hayattan kopmayan Ramazan Işık, Ticaret Lisesi’ni bitirdikten sonra iki yıllık Meslek Yüksekokulu’ndan da mezun olmuştu.

Çok zor yürümesine rağmen motosiklet tutkusu olması, görenleri hayrette bırakan Ramazan iki yıl önce o zamanın Kaymakamı şimdi ki Tunceli Valisi Tuncay Sonel tarafından önce kaymakamlıkta güzel güler yüz masasında görevlendirilmiş ve gülen yüzüyle kaymakamlığa gelenleri karşılayıp kolonya ve şeker ikram ederdi. Daha sonra kadroya alınarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve getirilmişti. Bu göreve getirilmesi annesinin sevinç krizi geçirmesine neden olmuştu.

Çok sayıda arkadaşı olan ve dostluğa önem veren Ramazan’ın en büyük ideali olan evlenmekten önce bir ev sahibi olmaktı. Birikimleriyle ailesi ile beraber aldığı yedinci kattaki evi gezmeye giderken, üçüncü katta bulunan komşularının ısrarı üzerine kendilerini ziyaret etti. Bu esnada balkona çıkan Ramazan, dengesini kaybedip yere düşerek talihsiz bir şekilde can verdi.

 

24 yaşında hayat dolu güler yüzlü ve Seydişehir’in sevgilisi Ramazan’ın bu ölümü tüm ilçeyi yasa boğdu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.