SEYDİŞEHİR?DEN BALKAN KARATE ŞAMPİYONASINA ÇIKARTMA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2013 - 02:09, Güncelleme: 03.04.2013 - 02:09
 

SEYDİŞEHİR?DEN BALKAN KARATE ŞAMPİYONASINA ÇIKARTMA

Milli Takım Karate Antrenörü Ali Buğdaycı ve sporcu Ramazan Ateş Sırbistan?da yapılan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonasına katıldılar.

Milli Takım Karate Antrenörü Ali Buğdaycı ve sporcu Ramazan Ateş Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonasına katıldılar. İlçemizin başarılı Karate Antrenörü, Türkiye Karate Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Teknik Kurul üyesi Ali Buğdaycı, İstanbul Burhan Felek Kamp Eğitim Merkezinde 84 kişilik Karate Grubunun Kamp Müdürlüğü ve aynı zamanda antrenörlüğünü yaparak; 29-31 Mart 2013’te Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonasına katıldı. Aynı şampiyonaya sporcu olarak 52 Kiloda katılan Ramazan Ateş, Balkan 3.sü olmuştur. Toroslar Gazetesi olarak Milli Takım Antrenörümüz Ali Buğdaycı ve Balkan Üçüncüsü olan Sporcumuz Ramazan Ateşi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Milli Takım Karate Antrenörü Ali Buğdaycı ve sporcu Ramazan Ateş Sırbistan?da yapılan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonasına katıldılar.

Milli Takım Karate Antrenörü Ali Buğdaycı ve sporcu Ramazan Ateş Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonasına katıldılar.

İlçemizin başarılı Karate Antrenörü, Türkiye Karate Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Teknik Kurul üyesi Ali Buğdaycı, İstanbul Burhan Felek Kamp Eğitim Merkezinde 84 kişilik Karate Grubunun Kamp Müdürlüğü ve aynı zamanda antrenörlüğünü yaparak; 29-31 Mart 2013’te Sırbistan’da yapılan Yıldızlar Balkan Karate Şampiyonasına katıldı.

Aynı şampiyonaya sporcu olarak 52 Kiloda katılan Ramazan Ateş, Balkan 3.sü olmuştur.

Toroslar Gazetesi olarak Milli Takım Antrenörümüz Ali Buğdaycı ve Balkan Üçüncüsü olan Sporcumuz Ramazan Ateşi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.