MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2018 - 08:06, Güncelleme: 16.03.2018 - 08:06
 

MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Seydişehir Atatürk İlkokulu'nda Okul Aile birliği Mehmetçik Vakfı yararına kermes düzenledi.

Kermese Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Okunan Kuranı Kerimin ardından Seydişehir vaizi Ali Akbıyık tarafından Şehitlerimiz için dua yapıldı.” Okul Müdürü Mustafa Ceran yaptığı açıklamada:  Velilerimiz ve öğrencilerimiz  Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçik'e destek olmak istediler. 2 -E sınıfı öğrencilerinin kendi aralarında topladıkları paraları teslim etmeleri bizleri duygulandırdı. Öğrenci velilerimizin desteği, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ilgisiyle kermesimizi gerçekleştirdik. Bizler buradan ne kadar para toplarsak toplayalım onların bir tırnağı bile olamayız. Allah askerlerimizin ayağına taş değdirmesin" dedi. Atatürk İlkokulu Öğrenci velileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla okul bahçesinde evlerinden getirdikleri yiyecekleri satışa sundu. Harekâtta görev alan askerler için mektup da kaleme alan öğrenciler, kermesten elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
Seydişehir Atatürk İlkokulu'nda Okul Aile birliği Mehmetçik Vakfı yararına kermes düzenledi.

Kermese Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Okul Müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okunan Kuranı Kerimin ardından Seydişehir vaizi Ali Akbıyık tarafından Şehitlerimiz için dua yapıldı.”

Okul Müdürü Mustafa Ceran yaptığı açıklamada:  Velilerimiz ve öğrencilerimiz  Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan Mehmetçik'e destek olmak istediler. 2 -E sınıfı öğrencilerinin kendi aralarında topladıkları paraları teslim etmeleri bizleri duygulandırdı. Öğrenci velilerimizin desteği, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ilgisiyle kermesimizi gerçekleştirdik. Bizler buradan ne kadar para toplarsak toplayalım onların bir tırnağı bile olamayız. Allah askerlerimizin ayağına taş değdirmesin" dedi.

Atatürk İlkokulu Öğrenci velileri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla okul bahçesinde evlerinden getirdikleri yiyecekleri satışa sundu.

Harekâtta görev alan askerler için mektup da kaleme alan öğrenciler, kermesten elde ettikleri geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.