BAŞKAN ÇAT MERAM BELEDİYESİ?Nİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2013 - 12:17, Güncelleme: 06.04.2013 - 12:17
 

BAŞKAN ÇAT MERAM BELEDİYESİ?Nİ ZİYARET ETTİ

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti. Çat, ziyarette yaptığı konuşmada,Meram ile Seydişehir’in komşu iki ilçe olduğunu, önümüzdeki yerel seçimlerle birlikte her iki ilçenin köy ve beldelerinin, mahalle olarak belediyelerin hizmet alanına dahil olacağını söyledi. Kalaycı ise 2014'de yapılacak mahalli seçimlerle birlikte belediyeye 6 belde ve 22 köyün mahalle olarak bağlanacağını, şu anda ilçe olarak komşu oldukları Seydişehir ile belediye olarak da komşu olacaklarını belirtti. Belediye olarak farklı alanlarda örnek hizmet ve yatırımlara imza attıklarını ifade eden Kalaycı, "Bu hizmetlerden biri de Seydişehir yolu üzerinde yapacağımız 80 Binde Devr-i Alem Parkı. Park, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek. Aynı güzergahta olması nedeniyle Seydişehirli vatandaşlarımız da bu parkı daha sık gezebilecek" dedi.
Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı makamında ziyaret etti.

Çat, ziyarette yaptığı konuşmada,Meram ile Seydişehir’in komşu iki ilçe olduğunu, önümüzdeki yerel seçimlerle birlikte her iki ilçenin köy ve beldelerinin, mahalle olarak belediyelerin hizmet alanına dahil olacağını söyledi.

Kalaycı ise 2014'de yapılacak mahalli seçimlerle birlikte belediyeye 6 belde ve 22 köyün mahalle olarak bağlanacağını, şu anda ilçe olarak komşu oldukları Seydişehir ile belediye olarak da komşu olacaklarını belirtti.

Belediye olarak farklı alanlarda örnek hizmet ve yatırımlara imza attıklarını ifade eden Kalaycı, "Bu hizmetlerden biri de Seydişehir yolu üzerinde yapacağımız 80 Binde Devr-i Alem Parkı. Park, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek. Aynı güzergahta olması nedeniyle Seydişehirli vatandaşlarımız da bu parkı daha sık gezebilecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.