ATICILIK SPORCULARINDAN ÇİFTE MADALYA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2018 - 01:28, Güncelleme: 30.04.2018 - 01:28
 

ATICILIK SPORCULARINDAN ÇİFTE MADALYA

Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü sporcuları Manavgat’ta ve Konya’da düzenlenen trap atışlarından madalya ile döndüler.

Manavgat Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen müsabakalara lisanslı 200'den fazla sporcu katılırken, Konya, Burdur, Antalya Serik ve Seydişehir’den katılarak dereceye giren sporculara kupaları ilçe protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Turnuvada Seydişehir Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Soner Güler Birinci oldu. Atıcılık federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen 200 sporcunun katıldığı Bahar kupası turnuvasında ise Necmettin Çoban 2. oldu.  Seydişehir Atıcılık ve Spor Kulüp Başkanı Soner Güler;  “Sporda belli bir alt yapısı olan ilçemizi daha iyi temsil edebilmek için var gücümüzle çalışarak, daha çok sporcu yetiştirerek daha çok madalyalar almak istiyoruz. Bu hafta Antalya’da ve Konya’da yapılan turnuvalarda Seydişehirlimizi en güzel şekilde temsil edip bir birincilik, bir ikincilik madalyası alarak ilçemize döndük. Desteklerin dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ederiz. Seydişehir Atıcılık ve Spor Kulübü olarak sporumuzu iyi bir yere taşımak için çalışıyoruz ve önemli bir başarıya imza attığımızı düşünüyoruz. Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü sporcuları Manavgat’ta ve Konya’da düzenlenen trap atışlarından madalya ile döndüler.

Manavgat Avcılık,Atıcılık ve Amatör Balıkçılık Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen müsabakalara lisanslı 200'den fazla sporcu katılırken, Konya, Burdur, Antalya Serik ve Seydişehir’den katılarak dereceye giren sporculara kupaları ilçe protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Turnuvada Seydişehir Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Soner Güler Birinci oldu.

Atıcılık federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen 200 sporcunun katıldığı Bahar kupası turnuvasında ise Necmettin Çoban 2. oldu. 

Seydişehir Atıcılık ve Spor Kulüp Başkanı Soner Güler;  “Sporda belli bir alt yapısı olan ilçemizi daha iyi temsil edebilmek için var gücümüzle çalışarak, daha çok sporcu yetiştirerek daha çok madalyalar almak istiyoruz. Bu hafta Antalya’da ve Konya’da yapılan turnuvalarda Seydişehirlimizi en güzel şekilde temsil edip bir birincilik, bir ikincilik madalyası alarak ilçemize döndük. Desteklerin dolayı Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ederiz. Seydişehir Atıcılık ve Spor Kulübü olarak sporumuzu iyi bir yere taşımak için çalışıyoruz ve önemli bir başarıya imza attığımızı düşünüyoruz. Katılan tüm sporcularımızı kutluyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.