MERHUM YILMAZ GÜRAY İÇİN LOKMA TATLISI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 05:11, Güncelleme: 13.06.2018 - 05:11
 

MERHUM YILMAZ GÜRAY İÇİN LOKMA TATLISI

Geçtiğimiz günlerde vefat eden ilçemizin tanınmış simalarından Yılmaz Güray’ın ruhu için dağıtılacak lokma tatlısına davet…

Vekil öğretmenlik yapan, maliyede çalışan, kırtasiye dükkânı işleten ve Bereket Gıda’nın kurucularından 81 yaşında vefat eden Yılmaz Güray’ın ailesi, 13 Haziran akşamı (bu akşam) Ali Bilir Petrol üstünde ki evlerinin önünde babalarının ruhu için lokma tatlısı dağıtacak. Evlerinin önünde imalatı için hazırlıkları süren lokma tatlısı ikramı akşam 21:00’ da başlayıp gece 24:00’a kadar devam edecek. Lokma tatlısı ikramına; rahmetli Yılmaz Güray’ın aile dostları, hısım ve akrabaları, sevenlerinin davetli olduğu bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde vefat eden ilçemizin tanınmış simalarından Yılmaz Güray’ın ruhu için dağıtılacak lokma tatlısına davet…

Vekil öğretmenlik yapan, maliyede çalışan, kırtasiye dükkânı işleten ve Bereket Gıda’nın kurucularından 81 yaşında vefat eden Yılmaz Güray’ın ailesi, 13 Haziran akşamı (bu akşam) Ali Bilir Petrol üstünde ki evlerinin önünde babalarının ruhu için lokma tatlısı dağıtacak.

Evlerinin önünde imalatı için hazırlıkları süren lokma tatlısı ikramı akşam 21:00’ da başlayıp gece 24:00’a kadar devam edecek.

Lokma tatlısı ikramına; rahmetli Yılmaz Güray’ın aile dostları, hısım ve akrabaları, sevenlerinin davetli olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.