SEYDİŞEHİR AKADEMİ SPORLU BASKETBOLCULARDAN 4. MAÇTA 4.GALİBİYET ...

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2019 - 11:21, Güncelleme: 07.01.2019 - 11:21
 

SEYDİŞEHİR AKADEMİ SPORLU BASKETBOLCULARDAN 4. MAÇTA 4.GALİBİYET ...

2018-2019 sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu Konya Bölgesel U12 Kız Basketbol ligi, 05 Ocak’ta Seydişehir Atatürk Spor Salonunda Akşehir Umut Bahçelievler Spor’u konuk eden Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü maçı 48-16 kazandı. Maç sonu görüşlerini aldığımız antrenör Ali Güneş şunları söyledi: "Amacımız çocuklarımıza basketbolu öğretmek ve öğrendiklerini FairPlay çerçevesi içerisinde bu tür sahnelerde uygulatmak" dedi ve tüm kendi takımını ve rakip oyuncuları tebrik ettiğini belirtti. Takım kaptanı Şimal Karaca da: "Bizleri yalnız bırakmayan ve desteklemeye gelen anne babalarımıza , basketbolcu ve jimnastikçi arkadaşlarımıza ve tüm sporseverlere çok teşekkür ederiz" dedi.

2018-2019 sezonu Türkiye Basketbol Federasyonu Konya Bölgesel U12 Kız Basketbol ligi, 05 Ocak’ta Seydişehir Atatürk Spor Salonunda Akşehir Umut Bahçelievler Spor’u konuk eden Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü maçı 48-16 kazandı.

Maç sonu görüşlerini aldığımız antrenör Ali Güneş şunları söyledi:

"Amacımız çocuklarımıza basketbolu öğretmek ve öğrendiklerini FairPlay çerçevesi içerisinde bu tür sahnelerde uygulatmak" dedi ve tüm kendi takımını ve rakip oyuncuları tebrik ettiğini belirtti.

Takım kaptanı Şimal Karaca da:

"Bizleri yalnız bırakmayan ve desteklemeye gelen anne babalarımıza , basketbolcu ve jimnastikçi arkadaşlarımıza ve tüm sporseverlere çok teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.