Dr. TEMEL Törenle Memleketine uğurlandı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2019 - 10:28, Güncelleme: 29.01.2019 - 10:28
 

Dr. TEMEL Törenle Memleketine uğurlandı

Dün Akşam  saat 18.00  sıralarında Seydişehir Devlet Hastanesinde Poliklinik bölümünde  hayatını kaybeden Dr.İsmail Cem Temel, hastane  önünde  yapılan törenle memleketi Niğde'ye uğurlandı. Dr.İsmail Cem Temel, Hastanede beraber mesai yaptığı arkadaşlarının katılımı ile gerçekleşen  törende  dua  edilerek Seydişehir'den son yolculuğuna  uğurlanmak için Memleketi Niğde ye  gönderildi.    Toroslar Gazetesi Ailesi olarak Dr.İsmail Cem Temel 'in yakınlarına  ve mesai  arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Dün Akşam  saat 18.00  sıralarında Seydişehir Devlet Hastanesinde Poliklinik bölümünde  hayatını kaybeden Dr.İsmail Cem Temel, hastane  önünde  yapılan törenle memleketi Niğde'ye uğurlandı.

Dr.İsmail Cem Temel, Hastanede beraber mesai yaptığı arkadaşlarının katılımı ile gerçekleşen  törende  dua  edilerek Seydişehir'den son yolculuğuna  uğurlanmak için Memleketi Niğde ye  gönderildi.   

Toroslar Gazetesi Ailesi olarak Dr.İsmail Cem Temel 'in yakınlarına  ve mesai  arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.