İŞ ADAMLARIMIZ AVRUPA?DA ZİRVE YAPACAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2013 - 02:02, Güncelleme: 29.04.2013 - 02:02
 

İŞ ADAMLARIMIZ AVRUPA?DA ZİRVE YAPACAK

Ansifed Avrupa?da Türk İş Zirvesi düzenliyor.

Ansifed Avrupa’da Türk İş Zirvesi düzenliyor. İş zirvesi 3-5 Mayısta Kopenhag’ta düzenlenecek. Danimarka Türk İş Dünyası Federasyonu (DATIFED) & Danimarka Ticaret Odası (Dansk Erhverv) ev sahipliğinde ve Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu (UNITEE)’nun koordinasyonunda Kopenhag’da ‘’AVRUPA TÜRK İŞ ZİRVESİ’’ düzenlemektedir. Avrupa’daki Türk İşadamlarının ilk defa böyle büyük bir organizasyon ile bir araya gelip yakın temasının sağlanacağı zirveye Türkiye dahil Avrupa’dan yaklaşık 23 ülkeden katılımcı (Alıcı / Satıcı) beklenmektedir. İş dünyasnın yanı sıra Türkiye ve Danimarka’dan bakanların da katılması beklenen zirve, 03 Mayıs 2013 tarihinde saat 18:00’da Danimarka Parlamentosunda yapılacak olan açılış resepsiyonu ve ’Ekonomik Kriz ve Etnik Ekonomi’ Paneli ile başlayacaktır Danimarka Borsa binasında düzenlenecek zirve, 04 Mayıs 2013 Cumartesi tam gün  işadamlarının ticaret ve yatırım konularında yapacakları ikili görüşmelerle gerçekleştirilecektir.   ZİRVE’DE YER ALACAK SEKTÖRLER; 1- Makina&Endüsri 2- IT/Bilişim 3- Sağlık ekipmanları ve Sağlık Turizmi 4- Gıda  5- Tekstil 6- İnşaat ZİRVE’de, 120 civarında satıcı firmanın ve 500 civarında da alıcı firmanın katılımları beklenmektedir.   Bir Projem var Zirve’de ikili göruşmelerin yanında ’’Bir Projem var’’ kısmında orijinal projeler yer alacaktır. Projelerin amacı yatırım yapmak isteyen firmalarla hali hazırda projesi bulunan girişimcileri bir araya getirerek yatırımlara zemin hazırlamaktır.   Innovativ Ürünler Bahçesi Zirve boyunca, ’’ Innovativ Ürünler Bahçesi’’ nde firmalara ürünlerini tanıtma firsatı verilecektir. Firmalardan gelecek olan başvurular neticesinde, DATIFED Yönetim Kurulu tarafindan seçilecek olan’’Sergilenmeye değer İnnovativ ürün’’ler firmaları tarafından sergilenebilecektir.   PROGRAM AKIŞI 03 Mayıs 2013, Cuma 18:00- 20:30 - Açılış Resepsiyonu ve ’Ekonomik Kriz ve Etnik Ekonomi’ Paneli YER: Danimarka Parlamentosu / Kopenhag  04-05-2013, Cumartesi 09:00-10:00 Kayıt ve Açılış 10:00-18.00 İkili görüşmeler   YER: Danimarka Borsa Binası / Kopenhag 05 Mayıs 2013, Pazar 11.00 -15.00 Kopenhag şehir turu ile Zirve sona erecektir.   Zirveye katılım ve detaylı bilgi için; www.avrupaturkiszirvesi.com www.europeanturkishbs.com
Ansifed Avrupa?da Türk İş Zirvesi düzenliyor.

Ansifed Avrupa’da Türk İş Zirvesi düzenliyor.

İş zirvesi 3-5 Mayısta Kopenhag’ta düzenlenecek.

Danimarka Türk İş Dünyası Federasyonu (DATIFED) & Danimarka Ticaret Odası (Dansk Erhverv) ev sahipliğinde ve Avrupa Türk İş Dünyası Konfederasyonu (UNITEE)’nun koordinasyonunda Kopenhag’da ‘’AVRUPA TÜRK İŞ ZİRVESİ’’ düzenlemektedir. Avrupa’daki Türk İşadamlarının ilk defa böyle büyük bir organizasyon ile bir araya gelip yakın temasının sağlanacağı zirveye Türkiye dahil Avrupa’dan yaklaşık 23 ülkeden katılımcı (Alıcı / Satıcı) beklenmektedir.

İş dünyasnın yanı sıra Türkiye ve Danimarka’dan bakanların da katılması beklenen zirve, 03 Mayıs 2013 tarihinde saat 18:00’da Danimarka Parlamentosunda yapılacak olan açılış resepsiyonu ve ’Ekonomik Kriz ve Etnik Ekonomi’ Paneli ile başlayacaktır

Danimarka Borsa binasında düzenlenecek zirve, 04 Mayıs 2013 Cumartesi tam gün  işadamlarının ticaret ve yatırım konularında yapacakları ikili görüşmelerle gerçekleştirilecektir.

 

ZİRVE’DE YER ALACAK SEKTÖRLER;

1- Makina&Endüsri

2- IT/Bilişim

3- Sağlık ekipmanları ve Sağlık Turizmi

4- Gıda

 5- Tekstil

6- İnşaat

ZİRVE’de, 120 civarında satıcı firmanın ve 500 civarında da alıcı firmanın katılımları beklenmektedir.

 

Bir Projem var

Zirve’de ikili göruşmelerin yanında ’’Bir Projem var’’ kısmında orijinal projeler yer alacaktır. Projelerin amacı yatırım yapmak isteyen firmalarla hali hazırda projesi bulunan girişimcileri bir araya getirerek yatırımlara zemin hazırlamaktır.

 

Innovativ Ürünler Bahçesi

Zirve boyunca, ’’ Innovativ Ürünler Bahçesi’’ nde firmalara ürünlerini tanıtma firsatı verilecektir. Firmalardan gelecek olan başvurular neticesinde, DATIFED Yönetim Kurulu tarafindan seçilecek olan’’Sergilenmeye değer İnnovativ ürün’’ler firmaları tarafından sergilenebilecektir.

 

PROGRAM AKIŞI

03 Mayıs 2013, Cuma

18:00- 20:30 - Açılış Resepsiyonu ve ’Ekonomik Kriz ve Etnik Ekonomi’ Paneli

YER: Danimarka Parlamentosu / Kopenhag

 04-05-2013, Cumartesi

09:00-10:00 Kayıt ve Açılış

10:00-18.00 İkili görüşmeler

 

YER: Danimarka Borsa Binası / Kopenhag

05 Mayıs 2013, Pazar

11.00 -15.00 Kopenhag şehir turu ile Zirve sona erecektir.

 

Zirveye katılım ve detaylı bilgi için;

www.avrupaturkiszirvesi.com

www.europeanturkishbs.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.