İŞ BULDU, EŞE KAZA ENGELİ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2015 - 03:46, Güncelleme: 07.08.2015 - 03:46
 

İŞ BULDU, EŞE KAZA ENGELİ?

İşi olmadığı için yuvası bozulan Cemil Ergen mevsimlik işe girdi ailesini yanına alacaktı ama talihsiz bir kaza geçirdi.

Evi olmadığı için otogarda banklarda yatan Cemil Ergen bisikleti ile  gece otogara yatmaya giderken Milli Egemenlik caddesi meteorolojinin olduğu kesimde büyükşehir belediyesi tarafından yapımı süren yol çalışması nedeniyle açılan çukura düşerek ağır yaralandı. Cemil Ergen işi olmadığı için 2006 yılında hanımı Selma Ergen Konya Ereğli kadın sığınma evine gönderilmiş, 9 yaşındaki kızı ise Burdur Bucak’taki yuva da kalıyordu. Yıllardır iş arayan Cemil Ergen(38) iş bulup ailesini yanına almak istiyordu. Orman da mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlayan Ergen ailesini yanına getirmeye çalışırken geçirdiği kaza nedeniyle iş göremez hale geldi. Cemil Ergen geçirdiği kazayı şöyle anlattı;“ Evim olmadığı için bisikletimle otogara gidiyordum. Yolun bir bölümünde inşaat diğer bölümü de çift yönlü trafiğe açıktı. Trafik yoğun olunca çakıl dökülmüş inşaat halinde ki  hiçbir uyarı ve ikaz levhası olmayan yoldan geçeyim dedim. Biranda bisikletimle yolda ki 1 metre derinliğindeki çukura düştüm ve ağır yaralandım.” Dedi.  
İşi olmadığı için yuvası bozulan Cemil Ergen mevsimlik işe girdi ailesini yanına alacaktı ama talihsiz bir kaza geçirdi.

Evi olmadığı için otogarda banklarda yatan Cemil Ergen bisikleti ile  gece otogara yatmaya giderken Milli Egemenlik caddesi meteorolojinin olduğu kesimde büyükşehir belediyesi tarafından yapımı süren yol çalışması nedeniyle açılan çukura düşerek ağır yaralandı.

Cemil Ergen işi olmadığı için 2006 yılında hanımı Selma Ergen Konya Ereğli kadın sığınma evine gönderilmiş, 9 yaşındaki kızı ise Burdur Bucak’taki yuva da kalıyordu. Yıllardır iş arayan Cemil Ergen(38) iş bulup ailesini yanına almak istiyordu.

Orman da mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlayan Ergen ailesini yanına getirmeye çalışırken geçirdiği kaza nedeniyle iş göremez hale geldi.

Cemil Ergen geçirdiği kazayı şöyle anlattı;“ Evim olmadığı için bisikletimle otogara gidiyordum. Yolun bir bölümünde inşaat diğer bölümü de çift yönlü trafiğe açıktı. Trafik yoğun olunca çakıl dökülmüş inşaat halinde ki  hiçbir uyarı ve ikaz levhası olmayan yoldan geçeyim dedim. Biranda bisikletimle yolda ki 1 metre derinliğindeki çukura düştüm ve ağır yaralandım.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.