İŞ KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN EMEKÇİLERİ UNUTMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 11:10, Güncelleme: 14.06.2018 - 11:10
 

İŞ KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN EMEKÇİLERİ UNUTMADI

Çelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ramazan Bayramı arefesinde iş kazasında kaybettikleri emekçi arkadaşlarını unutmadı.

Çelikbaş Ramazan Bayramı dolayısıyla, görevleri başındayken iş kazası geçirerek hayatlarını kaybeden 5 arkadaşının kabrini ziyaret etti ve tüm üyelerinin bayramını kutladı. Çelikbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Bayram öncesi geçmişlerimizin kabrini ziyaret etmek, önemli geleneklerimizdendir. Bayram kutlamalarımıza mezarlıklardan başladık. Başta bu topraklar için can vermiş tüm şehitlerimiz olmak üzere iş kazası sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimiz Mehmet Çelik, Nabi Akcapınar, Engin Yüksel, Turgut Sarı, Cengiz Tavlan’ın mezarlarını ziyaret ederek ruhlarına Fatiha gönderdik” dedi. Çelikbaş “İnsanlar maalesef bazı değerlerin kıymetini kaybedince anlıyor, geldiğimiz yeri ve gideceğimiz yeri bilerek yaşamamız gerektiğinin farkına varmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin ve barışın hüküm sürdüğü İslam sancağı altında vatan, devlet, millet şuuru içerisinde nice mutlu ve huzur dolu bayramlara erişmek dileğiyle tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz” şeklinde konuştu.
Çelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, Ramazan Bayramı arefesinde iş kazasında kaybettikleri emekçi arkadaşlarını unutmadı.

Çelikbaş Ramazan Bayramı dolayısıyla, görevleri başındayken iş kazası geçirerek hayatlarını kaybeden 5 arkadaşının kabrini ziyaret etti ve tüm üyelerinin bayramını kutladı.

Çelikbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

“Bayram öncesi geçmişlerimizin kabrini ziyaret etmek, önemli geleneklerimizdendir. Bayram kutlamalarımıza mezarlıklardan başladık. Başta bu topraklar için can vermiş tüm şehitlerimiz olmak üzere iş kazası sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimiz Mehmet Çelik, Nabi Akcapınar, Engin Yüksel, Turgut Sarı, Cengiz Tavlan’ın mezarlarını ziyaret ederek ruhlarına Fatiha gönderdik” dedi.

Çelikbaş “İnsanlar maalesef bazı değerlerin kıymetini kaybedince anlıyor, geldiğimiz yeri ve gideceğimiz yeri bilerek yaşamamız gerektiğinin farkına varmamız gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin ve barışın hüküm sürdüğü İslam sancağı altında vatan, devlet, millet şuuru içerisinde nice mutlu ve huzur dolu bayramlara erişmek dileğiyle tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.