İŞ MAKİNESİ KAÇIŞ RAMPASININ KULLANILMASINA ENGEL OLUYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2014 - 07:45, Güncelleme: 17.02.2014 - 07:45
 

İŞ MAKİNESİ KAÇIŞ RAMPASININ KULLANILMASINA ENGEL OLUYOR

Kaçış rampası üzerine konan iş makinesi olası kazaların önlenmesine engel teşkil ediyor

Kaçış rampası üzerine konan iş makinesi olası kazaların önlenmesine engel teşkil ediyor Seydişehir Antalya karayolunun 10 km sinde bulunan ölümlü kazaların çok olduğu bu noktada kazaları önlemek için yapılan iki kaçış rampasının biri üzerine konan iş makinesi bu yol üzerinde trafiğe çıkan sürücülerin dikkatinden kaçmıyor. Antalya istikametinden gelen araçlar için uzun bir iniş aşağı bir yol olan  Seydişehir Antalya karayolunun 10 km si özellikle kamyonların fren kullanma mecburiyetinde kaldığı için fren patlamalarında meydana gelen kazalarda bir çok can kaybı olmuştu. Bu kazaları önlemek için yapılan iki kaçış rampası ise birçok ölümlü kazananın önüne geçiyordu. kaçış rampası girişine konan iş makinesinin olası bir fren patlamasında rampanın kullanılmasına engel oluyor. Bu durumu gören şoförler “Bu nasıl bir anlayış. Kaçış rampasının önüne iş makinesi koymuşlar. Allah korusun bir fren patlaması olsa bu yolu kullanamadığı için meydana gelen ölümlü kazada sorumluluğunu hiç mi dikkate almıyorlar.” Şeklinde tepki gösterdiler. 
Kaçış rampası üzerine konan iş makinesi olası kazaların önlenmesine engel teşkil ediyor

Kaçış rampası üzerine konan iş makinesi olası kazaların önlenmesine engel teşkil ediyor

Seydişehir Antalya karayolunun 10 km sinde bulunan ölümlü kazaların çok olduğu bu noktada kazaları önlemek için yapılan iki kaçış rampasının biri üzerine konan iş makinesi bu yol üzerinde trafiğe çıkan sürücülerin dikkatinden kaçmıyor.

Antalya istikametinden gelen araçlar için uzun bir iniş aşağı bir yol olan  Seydişehir Antalya karayolunun 10 km si özellikle kamyonların fren kullanma mecburiyetinde kaldığı için fren patlamalarında meydana gelen kazalarda bir çok can kaybı olmuştu.

Bu kazaları önlemek için yapılan iki kaçış rampası ise birçok ölümlü kazananın önüne geçiyordu.

kaçış rampası girişine konan iş makinesinin olası bir fren patlamasında rampanın kullanılmasına engel oluyor.

Bu durumu gören şoförler “Bu nasıl bir anlayış. Kaçış rampasının önüne iş makinesi koymuşlar. Allah korusun bir fren patlaması olsa bu yolu kullanamadığı için meydana gelen ölümlü kazada sorumluluğunu hiç mi dikkate almıyorlar.” Şeklinde tepki gösterdiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.