İŞ UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİ HARİKALAR YARATTI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2018 - 01:23, Güncelleme: 10.05.2018 - 01:23
 

İŞ UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİ HARİKALAR YARATTI

Engelliler Haftası’nda Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, harika bir etkinliğe imza attılar.

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası’nda yılsonu etkinliklerini sergileyen Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları program, izleyenleri hem duygulandırdı hem de beğenilerini kazandı. Orman Draması, Hababam Sınıfı gibi gösterilerle ne kadar yetenekli olduklarını ortaya koyan okul öğrencileri, “hayatın içinde biz de varız” dediler. Programda Başkan Mehmet Tutal’ın Umre’ye gönderdiği okul öğrencilerinden Şöhret Can’ın ise kendisine özel ilgi göstermesi dikkat çekti. Belediye Düğün Salonu’nda ki 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı, Yıl Snu Sergi ve Kermesi programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları ile vatandaşlar ve veliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mevlüt Saygılı: “Okul olarak halkımızdan, siz değerli idarecilerimizden ve Ümit Çocukları Derneği’nden gerekli ilgiyi görüyoruz. Çocuklarımızı üretime kazandırmak için de büyük çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda okulumuza 150 tavukluk bir çiftlik kurduk. Siz değerli misafirlerimizin destekleri bizleri motive etmektedir” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Bazı kaderler var ki bu elimizde değil. Bunlar hangi anne-babadan doğacağımız, ırkımız, cinsiyetimiz ve hayatta ne ile karşılaşacağımız gibi kaderler. Bu yavrularımız Elhamdülillah devletimizin, belediyemizin ve siz velilerin gösterdiği ilgi ve alaka ile artık topluma yük olmadan kendi hayatlarını kolayca idame edebiliyorlar. Bunun bir örneğini de bugün burada yaşıyoruz. Çocuklarımızın onlara ilgi gösterdiğimiz zaman neler yapabileceklerine şahit oluyoruz. Ben şahsım adına bu çocuklarımızla özel ilgi gösteren okul idarecilerine ve bu çocuklarımızın devamlı yanında olan Ümit Çocukları Derneği’ne ve bu konuya duyarlılık gösteren tüm halkımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Kaymakam Aydın Erdoğan ise konuyla ilgili: “Okulumuzda okuyan öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgilerini ve becerilerini bu yılsonu programıyla bizlere sergiliyor. Kaymakamlık olarak bizim de özel ilgi gösterdiğimiz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yetenek ve kabiliyetlerini hep beraber burada görüyoruz. Gerek Okul Müdürümüz, gerek okul idarecilerinin güzel çalışmalarının da bir yansımasıdır bu güzel program. Bu vesile ile Okul Müdürümüze ve idarecilere teşekkür ediyorum” dedi.
Engelliler Haftası’nda Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri, harika bir etkinliğe imza attılar.

10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası’nda yılsonu etkinliklerini sergileyen Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin hazırladıkları program, izleyenleri hem duygulandırdı hem de beğenilerini kazandı.

Orman Draması, Hababam Sınıfı gibi gösterilerle ne kadar yetenekli olduklarını ortaya koyan okul öğrencileri, “hayatın içinde biz de varız” dediler.

Programda Başkan Mehmet Tutal’ın Umre’ye gönderdiği okul öğrencilerinden Şöhret Can’ın ise kendisine özel ilgi göstermesi dikkat çekti.

Belediye Düğün Salonu’nda ki 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı, Yıl Snu Sergi ve Kermesi programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Ak Parti ve CHP İlçe Başkanları ile vatandaşlar ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Mevlüt Saygılı: “Okul olarak halkımızdan, siz değerli idarecilerimizden ve Ümit Çocukları Derneği’nden gerekli ilgiyi görüyoruz. Çocuklarımızı üretime kazandırmak için de büyük çaba sarf ediyoruz. Bu anlamda okulumuza 150 tavukluk bir çiftlik kurduk. Siz değerli misafirlerimizin destekleri bizleri motive etmektedir” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal: “Bazı kaderler var ki bu elimizde değil. Bunlar hangi anne-babadan doğacağımız, ırkımız, cinsiyetimiz ve hayatta ne ile karşılaşacağımız gibi kaderler. Bu yavrularımız Elhamdülillah devletimizin, belediyemizin ve siz velilerin gösterdiği ilgi ve alaka ile artık topluma yük olmadan kendi hayatlarını kolayca idame edebiliyorlar. Bunun bir örneğini de bugün burada yaşıyoruz. Çocuklarımızın onlara ilgi gösterdiğimiz zaman neler yapabileceklerine şahit oluyoruz. Ben şahsım adına bu çocuklarımızla özel ilgi gösteren okul idarecilerine ve bu çocuklarımızın devamlı yanında olan Ümit Çocukları Derneği’ne ve bu konuya duyarlılık gösteren tüm halkımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kaymakam Aydın Erdoğan ise konuyla ilgili: “Okulumuzda okuyan öğrenciler yıl boyunca edindikleri bilgilerini ve becerilerini bu yılsonu programıyla bizlere sergiliyor. Kaymakamlık olarak bizim de özel ilgi gösterdiğimiz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yetenek ve kabiliyetlerini hep beraber burada görüyoruz. Gerek Okul Müdürümüz, gerek okul idarecilerinin güzel çalışmalarının da bir yansımasıdır bu güzel program. Bu vesile ile Okul Müdürümüze ve idarecilere teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.