İŞÇİ VE EMEKÇİLERE HİZMET LOKALİ AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2014 - 11:43, Güncelleme: 17.06.2014 - 11:43
 

İŞÇİ VE EMEKÇİLERE HİZMET LOKALİ AÇILDI

Seydişehir? de işçilerin, emekçiler ve memurlara hizmet verecek lokal Halk Bankası karşısında hizmete girdi.

Seydişehir’ de işçilerin, emekçiler ve memurlara hizmet verecek lokal Halk Bankası karşısında hizmete girdi. Eski sendikacı Hüseyin Kapıcı tarafından dizayn edilen ve amacı sadece işçilerin, memurların, emekçilerin faydalanabileceği lig tv nin de bulunduğu temiz ve nezih bir ortam hazırlandı. Eski sendikacı Hüseyin Kapıcı; işçi,  emekçi ve memurlara hizmet amacı ile böyle bir lokal açmayı uygun bulduğunu belirterek,  İşçinin lokali var ama işçi gitmiyor,  bizde işçinin, emekçinin  ve memurların bir lokali olsun istedik emekçi arkadaşlara elit bir mekan açmak istediklerini söyledi. Lokalde lig tv bulunduğunu da belirten Kapıcı,  işçi, emekçi ve memurları Halk Bankası karşısında açtıkları lokale beklediklerini sözlerine ekledi.
Seydişehir? de işçilerin, emekçiler ve memurlara hizmet verecek lokal Halk Bankası karşısında hizmete girdi.

Seydişehir’ de işçilerin, emekçiler ve memurlara hizmet verecek lokal Halk Bankası karşısında hizmete girdi.

Eski sendikacı Hüseyin Kapıcı tarafından dizayn edilen ve amacı sadece işçilerin, memurların, emekçilerin faydalanabileceği lig tv nin de bulunduğu temiz ve nezih bir ortam hazırlandı.

Eski sendikacı Hüseyin Kapıcı; işçi,  emekçi ve memurlara hizmet amacı ile böyle bir lokal açmayı uygun bulduğunu belirterek,  İşçinin lokali var ama işçi gitmiyor,  bizde işçinin, emekçinin  ve memurların bir lokali olsun istedik emekçi arkadaşlara elit bir mekan açmak istediklerini söyledi.

Lokalde lig tv bulunduğunu da belirten Kapıcı,  işçi, emekçi ve memurları Halk Bankası karşısında açtıkları lokale beklediklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.