İSMAİL ÜNSAL CHP’DEN ADAY ADAYI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2018 - 03:54, Güncelleme: 07.05.2018 - 03:54
 

İSMAİL ÜNSAL CHP’DEN ADAY ADAYI

Hemşerimiz, Küpedağ Mühendislik’in sahibi Mimar Mühendis İsmail Ünsal CHP’den Konya Milletvekili Aday Adaylığına başvurdu.

Uzun yıllar CHP İlçe ve İl örgütünde çeşitli kademelerde görev yapan ilçemizin Taraşçı Mahallesi doğumlu İsmail Ünsal, CHP’nin son kongresinde Konya İl Başkanlığı’na aday olmuştu. İl Başkanı Hemşerimiz Barış Bektaş’tan sonra en fazla oyu alan isimdi. İlçemizi temsilen aday adayı olan İsmail Ünsal, yıllardır Konya’da Küpedağ Mühendislik firmasının sahibi olarak müteahhitlik yapmaktadır.
Hemşerimiz, Küpedağ Mühendislik’in sahibi Mimar Mühendis İsmail Ünsal CHP’den Konya Milletvekili Aday Adaylığına başvurdu.

Uzun yıllar CHP İlçe ve İl örgütünde çeşitli kademelerde görev yapan ilçemizin Taraşçı Mahallesi doğumlu İsmail Ünsal, CHP’nin son kongresinde Konya İl Başkanlığı’na aday olmuştu.

İl Başkanı Hemşerimiz Barış Bektaş’tan sonra en fazla oyu alan isimdi.

İlçemizi temsilen aday adayı olan İsmail Ünsal, yıllardır Konya’da Küpedağ Mühendislik firmasının sahibi olarak müteahhitlik yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.