İSMET ŞEN İLKOKULUNDAN ALANYA GEZİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2013 - 07:19, Güncelleme: 27.05.2013 - 07:19
 

İSMET ŞEN İLKOKULUNDAN ALANYA GEZİSİ

Seydişehir İsmet Şen İlkokulu öğretim yılını Alanya gezisi ile taçlandırdı.

Seydişehir İsmet Şen İlkokulu öğretim yılını Alanya gezisi ile taçlandırdı. 2012-2013 yılında başarılı bir eğitim öğretim sergileyen okul yaptığı sosyal etkinlikler, Mevlana’yı anma Nevruz bayramı gibi kutlamalarda adından söz ettirirken, bilgi yarışmasında birinci oldu. Ayrıca İsmet Şen ilkokulu öğrencileri matematik olimpiyatlarında ortaokullar arası proje  yarışmasında birincilik elde ederken, sportif  aktivitelerde ise Yıldızlar Kız basketbol takımı turnuvalarda  birinciliği alarak Konya ‘yı temsil etti.  İsmet Şen İlkokulu Türkçe Öğretmeni Şerife Güven önderliğinde yoğun eğitim öğretim tamamlayan öğrenciler yılsonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Vatan topraklarının gezilerek ve görülerek daha iyi anlatılacağını ifade eden Türkçe Öğretmeni Şerife Güven;” insan sevdiği şey için mücadele eder. Öğrencilerimiz vatan topraklarını gezip görecekler ki, vatan’ımızın ne kadar güzel olduğunu anlayacaklar ve bu güzel vatanımız için mücadele edecekler. Bu düşünceler içerisinde başarılı bir eğitim öğretim yılını tamamlayarak gezimizle sonlandırdık. Gezimizde bize rahat ve güvenli bir yolculuk sağlayan Gebik turizm’e teşekkür ediyorum’’dedi.
Seydişehir İsmet Şen İlkokulu öğretim yılını Alanya gezisi ile taçlandırdı.

Seydişehir İsmet Şen İlkokulu öğretim yılını Alanya gezisi ile taçlandırdı.

2012-2013 yılında başarılı bir eğitim öğretim sergileyen okul yaptığı sosyal etkinlikler, Mevlana’yı anma Nevruz bayramı gibi kutlamalarda adından söz ettirirken, bilgi yarışmasında birinci oldu.

Ayrıca İsmet Şen ilkokulu öğrencileri matematik olimpiyatlarında ortaokullar arası proje  yarışmasında birincilik elde ederken, sportif  aktivitelerde ise Yıldızlar Kız basketbol takımı turnuvalarda  birinciliği alarak Konya ‘yı temsil etti.

 İsmet Şen İlkokulu Türkçe Öğretmeni Şerife Güven önderliğinde yoğun eğitim öğretim tamamlayan öğrenciler yılsonunu başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

Vatan topraklarının gezilerek ve görülerek daha iyi anlatılacağını ifade eden Türkçe Öğretmeni Şerife Güven;” insan sevdiği şey için mücadele eder. Öğrencilerimiz vatan topraklarını gezip görecekler ki, vatan’ımızın ne kadar güzel olduğunu anlayacaklar ve bu güzel vatanımız için mücadele edecekler. Bu düşünceler içerisinde başarılı bir eğitim öğretim yılını tamamlayarak gezimizle sonlandırdık. Gezimizde bize rahat ve güvenli bir yolculuk sağlayan Gebik turizm’e teşekkür ediyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.