İyi Parti : ESNAFI YAŞAT Kİ ŞEHİR YAŞASIN

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 10:46, Güncelleme: 30.12.2020 - 10:46
 

İyi Parti : ESNAFI YAŞAT Kİ ŞEHİR YAŞASIN

İyi Parti Pandemi sürecinde zor durumda olan yerli esnafa destek için” alışveriş önceliğini esnafımızdan yapalım” çalışmasını başlattı.

“esnafımıza destek olma zamanıdır ” diyen Seydişehir İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici yönetimi ve Kadın Kolları: “Hiç olmazsa bir öğünümüzü imkanlarımız ölçüsünde lokantacıdan, çorbacıdan dönerciden alsak. Market alışverişlerimizi zincir marketler yerine mahalle bakkalından yapsak giysi ihtiyacımızı kendi esnafımızdan alsak ne güzel olur. Büyük şirketler gidici, kendi esnafımız kalıcıdır. Seydişehir Halkının bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz ve Esnafımıza destek bekliyoruz.                                                Cebinizde nakit para olmadığında hesaba yazdırdığınız, yeri geldiğinde borç para istediğimiz, yorulduğumuzda oturup dinlendiğimiz dinlenirken çayını kahvesini içtiğimiz esnafımız, mahallemizin bekçileri, vatandaşlarımızın kara gün dostları olan esnaflarımız zor zamanlardan geçmektedir” diyen İyi Parti İlçe Başkanı Dönderici ve yönetimi yerli esnafı ziyaret edip alışveriş yaptı.                                                                          
İyi Parti Pandemi sürecinde zor durumda olan yerli esnafa destek için” alışveriş önceliğini esnafımızdan yapalım” çalışmasını başlattı.

“esnafımıza destek olma zamanıdır ” diyen Seydişehir İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici yönetimi ve Kadın Kolları:

“Hiç olmazsa bir öğünümüzü imkanlarımız ölçüsünde lokantacıdan, çorbacıdan dönerciden alsak. Market alışverişlerimizi zincir marketler yerine mahalle bakkalından yapsak giysi ihtiyacımızı kendi esnafımızdan alsak ne güzel olur.

Büyük şirketler gidici, kendi esnafımız kalıcıdır.

Seydişehir Halkının bu konuda duyarlı olduğunu biliyoruz ve Esnafımıza destek bekliyoruz.                                               

Cebinizde nakit para olmadığında hesaba yazdırdığınız, yeri geldiğinde borç para istediğimiz, yorulduğumuzda oturup dinlendiğimiz dinlenirken çayını kahvesini içtiğimiz esnafımız, mahallemizin bekçileri, vatandaşlarımızın kara gün dostları olan esnaflarımız zor zamanlardan geçmektedir” diyen İyi Parti İlçe Başkanı Dönderici ve yönetimi yerli esnafı ziyaret edip alışveriş yaptı.

 

                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.