İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI'NDAN SİTEM…

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2018 - 01:20, Güncelleme: 04.04.2018 - 01:20
 

İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI'NDAN SİTEM…

İyi Parti İlçe Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin medyada yeterince yer almamasına tepki gösterdi.

Açıklamada şu satırlara yer verildi: “Türk siyasi hayatına yeni bir soluk, yeni bir ruh vermek üzere kurulan, Türkiye'yi Çağdaş Uygarlık seviyesine çıkarmak hedefiyle hazırlanmış bir programla yola çıkan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tüm illerde teşkilatlanmasını tamamlamış ve bu süre içerisinde milyonlara ulaşan üyesi ile Siyasi partiler arasında yerini almış olan İYİ Parti 1. Olağan kongresini yapmak üzere 1.Nisan günü Ankara'da toplandı. Ankara Arena salonunun içinde 15.000 kişi dışarıda ise en az 3_4 misli bir kalabalıkla yani toplamda 60_70 bin kişiyle bu güne kadar örneğine rastlanmamış bir kurultay toplandı. Ancak Hukukun olmadığı, Adaletin kalmadığı korku ülkesi haline getirilen Türkiye'de partimizin kongresinin halktan gizlenmesi için her türlü entrika sahneye konulmuştur. Halkın ulaşımını engellenmek için o gün Açık Lise Sınavlarının olmasına rağmen Ankara da metro bakıma alınarak çalıştırılmamıştır. Başka illerden gelen otobüsler Kongreye yetişemesin diye ya yollarda arama bahanesiyle saatlerce alıkonmuş ya da salonun yakınına sokulmamışlardır... Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in salon dışındaki partililere hitap etmesi OHAL karaları gerekçe gösterilerek engellenmiştir. En vahim olanı ise Medya korkutularak sindirilerek kurultaya katılması engellenmiştir. Eğer Medya engellenmedi ve durumdan vazife çıkarıp kurultaya ilgi göstermedi ise durum Medya açısından daha vahimdir.” Basın açıklamasının sonunda ise: İYİ Parti Kurultayını halkı bilgilendirmek adına takip edip, korkmadan görevini yapan medya organlarını ve gazetecileri kutluyor ve tebrik ediyoruz... İYİ Parti'nin kurultayını halktan gizleyen örneklerini Anadolu'nun pek çok yerinde gördüğümüz medya organlarını da kınıyoruz.” denildi.
İyi Parti İlçe Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin medyada yeterince yer almamasına tepki gösterdi.

Açıklamada şu satırlara yer verildi:

“Türk siyasi hayatına yeni bir soluk, yeni bir ruh vermek üzere kurulan, Türkiye'yi Çağdaş Uygarlık seviyesine çıkarmak hedefiyle hazırlanmış bir programla yola çıkan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tüm illerde teşkilatlanmasını tamamlamış ve bu süre içerisinde milyonlara ulaşan üyesi ile Siyasi partiler arasında yerini almış olan İYİ Parti 1. Olağan kongresini yapmak üzere 1.Nisan günü Ankara'da toplandı.

Ankara Arena salonunun içinde 15.000 kişi dışarıda ise en az 3_4 misli bir kalabalıkla yani toplamda 60_70 bin kişiyle bu güne kadar örneğine rastlanmamış bir kurultay toplandı.

Ancak Hukukun olmadığı, Adaletin kalmadığı korku ülkesi haline getirilen Türkiye'de partimizin kongresinin halktan gizlenmesi için her türlü entrika sahneye konulmuştur.

Halkın ulaşımını engellenmek için o gün Açık Lise Sınavlarının olmasına rağmen Ankara da metro bakıma alınarak çalıştırılmamıştır. Başka illerden gelen otobüsler Kongreye yetişemesin diye ya yollarda arama bahanesiyle saatlerce alıkonmuş ya da salonun yakınına sokulmamışlardır...

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in salon dışındaki partililere hitap etmesi OHAL karaları gerekçe gösterilerek engellenmiştir.

En vahim olanı ise Medya korkutularak sindirilerek kurultaya katılması engellenmiştir. Eğer Medya engellenmedi ve durumdan vazife çıkarıp kurultaya ilgi göstermedi ise durum Medya açısından daha vahimdir.”

Basın açıklamasının sonunda ise:

İYİ Parti Kurultayını halkı bilgilendirmek adına takip edip, korkmadan görevini yapan medya organlarını ve gazetecileri kutluyor ve tebrik ediyoruz...

İYİ Parti'nin kurultayını halktan gizleyen örneklerini Anadolu'nun pek çok yerinde gördüğümüz medya organlarını da kınıyoruz.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.