İYİ PARTİ KURUCULAR KURULUNU BASINA TANITTI

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2018 - 12:57, Güncelleme: 20.01.2018 - 12:57
 

İYİ PARTİ KURUCULAR KURULUNU BASINA TANITTI

Ünal Palas Hotel’de yeni kurucular kurulunu basına tanıtan İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, İyi Parti’nin kuruluş amacını da anlattı.

  İyi Parti İlçe Başkanı Dönderici, yönetim kurulu ve görev dağılımı hakkında da basına bilgi verdi. Ülkenin karanlık günlerden geçtiğini, bu karanlığı aydınlığa çıkaracak Meral Hanım’ın önderliğinde bir güneş gibi doğarak siyasi mücadele başlatıldığını belirten Başkan Yılmaz Dönderici: “Bizler de bu mücadeleye omuz vermek için hizmete talip olduk. İyi Parti bir ihtiyaçtan doğmuştur. 15 yıldır iktidarda olan Ak Parti, Türkiye’yi tezatlar ülkesi haline getirmiştir. Komşularla sıfır sorun yaşayacağız, ülkeye barış getireceğiz demelerine rağmen bütün komşularımızla sorunlu hale geldik. Ülkemizin bir yanı yanıp dökülüyor” dedi. Bütün fabrikaları satan, o da yetmiyor gibi ormanları da satan Ak Parti iktidarının, her yıl sosyal yardımlaşma vakıflarıyla oy verme adına 30 milyar dolar para kullandığını iddia eden Başkan Dönderici: “Bu 30 milyar dolarla 700 bin kişiye iş sağlanır. Türkiye israfı bırakıp sanayi ekonomisine başladığı zaman üretimimiz artacak, ekonomimiz düzelecektir. İyi Parti olarak bütün bu yanlışlıkları düzeltmeye talibiz. Kin, nefret ve düşmanlık dilini sevgi diline hakim kılacağız. İnsanların yüzünün güldüğü, iş ve aş sahibi olduğu bir Türkiye vadediyoruz. Hak ve hürriyet vadediyoruz. Çıktığımız bu yolda Yüce Allah’tan önümüze çıkan engelleri kaldırmasını niyaz ediyoruz.” şeklinde konuştu. Daha sonra 54 kişilik kurucular kurulunun basına tek tek tanıtılmasıyla program sona erdi.   İYİ PARTİ  SEYDİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI YÖNETİM VE GÖREV ÇİZELGESİ Adı Soyadı Partideki Görevi Mesleği MEHMET YILMAZ DÖNDERİCİ İLÇE BAŞKANI İNŞAAT MÜHENDİSİ BAYRAM TURCAN İLÇE SEKRETERİ EMEKLİ ÖĞRETMEN FATİH AYHANER İLÇE MUHASİBİ ESNAF SONER YILMAZ TEŞKİLATLANMA VE GENÇLİK SOR. MALİ MÜŞAVİR ŞERİFE GÜVEN SOSYAL FAALİYETLER SOR. EMEKLİ ÖĞRETMEN HACI ÜNAL YEREL YÖNETİM SOR. ESNAF MUAMMER ÖZEN HUKUK VE SEÇİM SOR. İNŞAAT MÜHENDİSİ SADİ EROL STK VE ESNAFLARDAN SOR. EMEKLİ MEMUR MUSTAFA YILMAZ MEDYA VE REKLAM SOR. EMEKLİ SENDİKACI YASIN ÇAĞLAR ÇALIK   ECZACI YAŞAR ŞİRİNEL   SANAYİ ESNAFI ÖMER TURAÇ   VETERİNER SERKAN KÖSE   İNŞAAT MÜHENDİSİ ŞAKİR KERESTECİ   İŞÇİ ABDULLAH GÖKTEPE   ESKİ BELDE BLD BAŞKANI AYSUN ÖZEL   BAYAN KUAFÖRÜ ALİ KINALIADA   EMEKLİ KOMİSER ZELİHA GÜVEN   EV HANIMI OSMAN SEZİŞ   ÇİFTÇİ BİRSEN DOĞAN   EV HANIMI AYSEL SARIHAN   EV HANIMI AYLA GÜNEŞ   EV HANIMI NADİDE EROL   EV HANIMI YAKUP İNCEYOL    ESKİ BELDE BLD BAŞK NECATİ ERDEM   EMEKLİ BANKACI BAKİ AYTEN   ÇİFTÇİ AKİF ÇİFTÇİ   ESKİ BELDE MUHTARI
Ünal Palas Hotel’de yeni kurucular kurulunu basına tanıtan İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, İyi Parti’nin kuruluş amacını da anlattı.

 

İyi Parti İlçe Başkanı Dönderici, yönetim kurulu ve görev dağılımı hakkında da basına bilgi verdi.

Ülkenin karanlık günlerden geçtiğini, bu karanlığı aydınlığa çıkaracak Meral Hanım’ın önderliğinde bir güneş gibi doğarak siyasi mücadele başlatıldığını belirten Başkan Yılmaz Dönderici:

“Bizler de bu mücadeleye omuz vermek için hizmete talip olduk. İyi Parti bir ihtiyaçtan doğmuştur. 15 yıldır iktidarda olan Ak Parti, Türkiye’yi tezatlar ülkesi haline getirmiştir. Komşularla sıfır sorun yaşayacağız, ülkeye barış getireceğiz demelerine rağmen bütün komşularımızla sorunlu hale geldik. Ülkemizin bir yanı yanıp dökülüyor” dedi.

Bütün fabrikaları satan, o da yetmiyor gibi ormanları da satan Ak Parti iktidarının, her yıl sosyal yardımlaşma vakıflarıyla oy verme adına 30 milyar dolar para kullandığını iddia eden Başkan Dönderici:

“Bu 30 milyar dolarla 700 bin kişiye iş sağlanır. Türkiye israfı bırakıp sanayi ekonomisine başladığı zaman üretimimiz artacak, ekonomimiz düzelecektir. İyi Parti olarak bütün bu yanlışlıkları düzeltmeye talibiz. Kin, nefret ve düşmanlık dilini sevgi diline hakim kılacağız. İnsanların yüzünün güldüğü, iş ve aş sahibi olduğu bir Türkiye vadediyoruz. Hak ve hürriyet vadediyoruz. Çıktığımız bu yolda Yüce Allah’tan önümüze çıkan engelleri kaldırmasını niyaz ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Daha sonra 54 kişilik kurucular kurulunun basına tek tek tanıtılmasıyla program sona erdi.

 

İYİ PARTİ  SEYDİŞEHİR İLÇE TEŞKİLATI YÖNETİM VE GÖREV ÇİZELGESİ Adı Soyadı Partideki Görevi Mesleği MEHMET YILMAZ DÖNDERİCİ İLÇE BAŞKANI İNŞAAT MÜHENDİSİ BAYRAM TURCAN İLÇE SEKRETERİ EMEKLİ ÖĞRETMEN FATİH AYHANER İLÇE MUHASİBİ ESNAF SONER YILMAZ TEŞKİLATLANMA VE GENÇLİK SOR. MALİ MÜŞAVİR ŞERİFE GÜVEN SOSYAL FAALİYETLER SOR. EMEKLİ ÖĞRETMEN HACI ÜNAL YEREL YÖNETİM SOR. ESNAF MUAMMER ÖZEN HUKUK VE SEÇİM SOR. İNŞAAT MÜHENDİSİ SADİ EROL STK VE ESNAFLARDAN SOR. EMEKLİ MEMUR MUSTAFA YILMAZ MEDYA VE REKLAM SOR. EMEKLİ SENDİKACI YASIN ÇAĞLAR ÇALIK   ECZACI YAŞAR ŞİRİNEL   SANAYİ ESNAFI ÖMER TURAÇ   VETERİNER SERKAN KÖSE   İNŞAAT MÜHENDİSİ ŞAKİR KERESTECİ   İŞÇİ ABDULLAH GÖKTEPE   ESKİ BELDE BLD BAŞKANI AYSUN ÖZEL   BAYAN KUAFÖRÜ ALİ KINALIADA   EMEKLİ KOMİSER ZELİHA GÜVEN   EV HANIMI OSMAN SEZİŞ   ÇİFTÇİ BİRSEN DOĞAN   EV HANIMI AYSEL SARIHAN   EV HANIMI AYLA GÜNEŞ   EV HANIMI NADİDE EROL   EV HANIMI YAKUP İNCEYOL    ESKİ BELDE BLD BAŞK NECATİ ERDEM   EMEKLİ BANKACI BAKİ AYTEN   ÇİFTÇİ AKİF ÇİFTÇİ   ESKİ BELDE MUHTARI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.