İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.11.2022 - 09:05, Güncelleme: 23.11.2022 - 13:05
 

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Seydişehir İYİ Parti İlçe Başkanlığın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı yayınladı.

Türk Milletinin Göz Bebeği  öğretmenlerimiz  ... Milletimize ,ışık olmuş, Önder olmuş, rol modeli olmuş , yolda iz olmuş ,ana olmuş   , baba olmuş kısaca evlatlarımıza candan özge can olmuş, Öğretmenim.. Yüce Atatürk ne der, Yeni nesil sizden fikri hür, vicdanı hür , irfanı hür nesiller ister... Biliyoruz ki bugün mutlu huzurlu bir ortamda eğitim yapamıyor sunuz ? Öğrencileriniz  sınıfına aç, huzursuz ,mutsuz geliyor.. Emeğinizin  karşılığını alamıyorsun.. Zaman zaman itibarsızlaştırıldığınıza şahit oluyoruz ... Demokratik ,hür düşüncede öğrenci yetiştiremediğinizi düşünüyorsunuz .. Sınırlarımızda  arkadaşlarınız şehit oluyor...Belkide can güvenliğinizin olmadığını hissediyorsunuz... Öğretmenlik Ecdadımızın tabiriyle Peygamberlik mesleğidir.. Gelecekte,ilmin ışığında milli şuurla suurlanmis,Vatanı, milleti,yurdu için çalışan  medeniyet yolunda dünya milletlerine örnek olacak öğrenciler yetiştirmen için umudun hep diri kalmalı.. 24 Kasimlarda  Öğretmenler Gününü daha huzurlu mutlu yaşaman  için Iyi Partinin planları hazır, iktidara geldiğimiz gün  hem ogrencileriniz, hem de sizlerin geleceği en güzel şekilde planlanmış  uygulamaya geçmiş olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın.... Şehit olan öğretmenlerimizin  mekanları cennet olsun, Emekli olan hocalarım sağlıklı,huzurlu bir hayat sürsün,Dileklerimizle.. 24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun.. Öğretmenim İyi Parti varsa mutlaka meselelerin üzerine cesaretle giden bir kadro var,Bundan emin olabilirsiniz...Yeter ki bize güvenin, fırsat verin.. 24 Kasimlari birlik ,beraberlik ,bayram havasında kutlamak dileklerimle..   Seydişehir İyi Parti Başkanı Yılmaz DÖNDERİCİ
Seydişehir İYİ Parti İlçe Başkanlığın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı yayınladı.

Türk Milletinin Göz Bebeği  öğretmenlerimiz  ...

Milletimize ,ışık olmuş, Önder olmuş, rol modeli olmuş , yolda iz olmuş ,ana olmuş   , baba olmuş kısaca evlatlarımıza candan özge can olmuş, Öğretmenim..
Yüce Atatürk ne der,
Yeni nesil sizden fikri hür, vicdanı hür , irfanı hür nesiller ister...
Biliyoruz ki bugün mutlu huzurlu bir ortamda eğitim yapamıyor sunuz ?
Öğrencileriniz  sınıfına aç, huzursuz ,mutsuz geliyor..
Emeğinizin  karşılığını alamıyorsun..
Zaman zaman itibarsızlaştırıldığınıza şahit oluyoruz ...
Demokratik ,hür düşüncede öğrenci yetiştiremediğinizi düşünüyorsunuz ..
Sınırlarımızda  arkadaşlarınız şehit oluyor...Belkide can güvenliğinizin olmadığını hissediyorsunuz...
Öğretmenlik Ecdadımızın tabiriyle Peygamberlik mesleğidir..
Gelecekte,ilmin ışığında milli şuurla suurlanmis,Vatanı, milleti,yurdu için çalışan  medeniyet yolunda dünya milletlerine örnek olacak öğrenciler yetiştirmen için umudun hep diri kalmalı..
24 Kasimlarda  Öğretmenler Gününü daha huzurlu mutlu yaşaman  için Iyi Partinin planları hazır, iktidara geldiğimiz gün  hem ogrencileriniz, hem de sizlerin geleceği en güzel şekilde planlanmış  uygulamaya geçmiş olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın....
Şehit olan öğretmenlerimizin  mekanları cennet olsun,
Emekli olan hocalarım sağlıklı,huzurlu bir hayat sürsün,Dileklerimizle..
24 Kasım öğretmenler gününüz kutlu olsun..
Öğretmenim İyi Parti varsa mutlaka meselelerin üzerine cesaretle giden bir kadro var,Bundan emin olabilirsiniz...Yeter ki bize güvenin, fırsat verin..
24 Kasimlari birlik ,beraberlik ,bayram havasında kutlamak dileklerimle..
 
Seydişehir İyi Parti Başkanı

Yılmaz DÖNDERİCİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.