İYİ PARTİDE DÖNDERİCİ GÜVEN TAZELEDİ

Politika (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 13.11.2022 - 17:59, Güncelleme: 13.11.2022 - 18:32
 

İYİ PARTİDE DÖNDERİCİ GÜVEN TAZELEDİ

İyi Parti Seydişehir ilçe teşkilatının 3 olağan Kongresi Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleşti .

  İyi Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş , İyi Parti Konya İl Başkanı yönetimi çevre İyi Parti ilçe başkanları,CHP ilçe başkanı Orhan Özel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Ekan , Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı  Mustafa Umut Akgül  ve vatandaşların katıldığı  kongre'de divan başkanlığına eski Seydişehir Belediye Başkanı Muammer Urhan getirildi . Tek liste ile giren eski ilçe başkanı Yılmaz Dönderici yeniden başkan seçildi . İyi Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde vefat eden İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ile  anısını yad ederek ,önümüzdeki seçimlerde t Seydişehir'de birinci Parti alacaklarını Seydişehir belediyesine alacaklarını söyledi .   İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’tan bir isteği olan ilçe başkanı Dönderici Türkiye'nin esas Beka sorunu 10 milyon mülteci olduğunu bunların çoğalmasının yüzde dört buçuk olurken , Türkiye'deki vatandaşlarının çoğalmasının ise yüzde bir buçukta kaldığını belirterek ileride bu durum ülkemizin istikbali için büyük tehlike arz edecektir diyerek .Konya Milletvekili Yokuş’un bu konu hakkında mecliste çalışmalarda bulunmalarını istedi.   Konya İyi Parti  Milletvekili Fahrettin Yokuş” AK Parti iktidarında Seydişehir ve Konya'nın küçüldüğünü söyleyerek 2000 yılından önce Seydişehir Türkiye'deki ilçeler içinde  135. idi şu anda 285 sıraya geriledi. Konya'da  Nüfus artışı da yüzde yirmilerde kaldı. AK Partili Konya Milletvekilleri Biz ne yaparsak yapalım oy verirler diyorlar. Evet bu sefer öyle bir durum yok seçimlerde İyiler kazanacak Seydişehir'de de Konya'da da iyi Parti 1. olacaktır dedi . Kongerede başka partilerden geçen 30 kişiye Milletvekili Yokuş tarafından İyi Parti rozetleri takıldı.  
İyi Parti Seydişehir ilçe teşkilatının 3 olağan Kongresi Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleşti .

 

İyi Parti Konya milletvekili Fahrettin Yokuş , İyi Parti Konya İl Başkanı yönetimi çevre İyi Parti ilçe başkanları,CHP ilçe başkanı Orhan Özel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Ekan , Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı  Mustafa Umut Akgül  ve vatandaşların katıldığı

 kongre'de divan başkanlığına eski Seydişehir Belediye Başkanı Muammer Urhan getirildi .

Tek liste ile giren eski ilçe başkanı Yılmaz Dönderici yeniden başkan seçildi .

İyi Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde vefat eden İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ile  anısını yad ederek ,önümüzdeki seçimlerde t Seydişehir'de birinci Parti alacaklarını Seydişehir belediyesine alacaklarını söyledi .

 

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş’tan bir isteği olan ilçe başkanı Dönderici Türkiye'nin esas Beka sorunu 10 milyon mülteci olduğunu bunların çoğalmasının yüzde dört buçuk olurken , Türkiye'deki vatandaşlarının çoğalmasının ise yüzde bir buçukta kaldığını belirterek ileride bu durum ülkemizin istikbali için büyük tehlike arz edecektir diyerek . Konya Milletvekili Yokuş’un bu konu hakkında mecliste çalışmalarda bulunmalarını istedi.

 

Konya İyi Parti  Milletvekili Fahrettin Yokuş” AK Parti iktidarında Seydişehir ve Konya'nın küçüldüğünü söyleyerek 2000 yılından önce Seydişehir Türkiye'deki ilçeler içinde  135. idi şu anda 285 sıraya geriledi. Konya'da  Nüfus artışı da yüzde yirmilerde kaldı. AK Partili Konya Milletvekilleri Biz ne yaparsak yapalım oy verirler diyorlar. Evet bu sefer öyle bir durum yok seçimlerde İyiler kazanacak Seydişehir'de de Konya'da da iyi Parti 1. olacaktır dedi .

Kongerede başka partilerden geçen 30 kişiye Milletvekili Yokuş tarafından İyi Parti rozetleri takıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.