İYİ PARTİ’DEN 10 OCAK ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2018 - 03:48, Güncelleme: 10.01.2018 - 03:48
 

İYİ PARTİ’DEN 10 OCAK ZİYARETİ

İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Yeni göreve getirilen ve yakın bir zamanda yeni yönetimini açıklayacak olan İyi Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı Başkanı Yılmaz Dönderici ve beraberinde Şerife Güven, Bayram Türcan ve Soner Yılmaz Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak şahsımızda bütün Seydişehir’de ki emekçi gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar. Sorumuz üzerine yeni yönetiminin hemen hemen şekillendiğini belirten Dönderici, birkaç güne kadar listeyi İl Başkanı’na sunacağını bildirdi.
İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Yeni göreve getirilen ve yakın bir zamanda yeni yönetimini açıklayacak olan İyi Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı Başkanı Yılmaz Dönderici ve beraberinde Şerife Güven, Bayram Türcan ve Soner Yılmaz Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak şahsımızda bütün Seydişehir’de ki emekçi gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar.

Sorumuz üzerine yeni yönetiminin hemen hemen şekillendiğini belirten Dönderici, birkaç güne kadar listeyi İl Başkanı’na sunacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.