İyi Parti’den ziyaret

Politika (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2020 - 12:42, Güncelleme: 19.10.2020 - 12:42
 

İyi Parti’den ziyaret

İyi Parti Konya İl Başkanı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

İlçe Başkanı Yılmaz  Dönderici’ninde bulunduğu ziyarette  İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu , Genel Başkanımız Meral Akşener sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bizde başkanımıza ayak uydurmak için gece gündüz demeden vatandaşla beraber olmaya çalışıyoruz. Bügün seydişehirdeki ziyaretimizde esnaflarla beraber olduk. Önemli bir işlev gören gazetenizide ziyaret etmek istedik dedi. Başkan Tozoğlu,  ziyaretlerinde kendilerinin az konuşup vatandaşların konuşmasını önemsediklerini belirterek : “ esnafımızın sorunlarını kendi ağızlarından dinliyoruz. Çözüm önerilerini alıyoruz . Bunu bir rapor şeklinde genel merkezimize sunuyoruz . Fakat bu ziyaretlerimizde görüyoruz ki esnafımız çok sıkıntılı “ dedi. İyi Parti İlçe Başkanı  Yılmaz Dönderici , İl Başkanı Gökhan Tozoğlu , Teşkilat Başkanı Ahmet Kaygusuz ve diğer il yöneticileri gazetemizin sahibi ve genel yayın yönetmeni Ali Saylam’la seydişehirin durumu hakkında bir süre sohbet yaptıktan sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.  
İyi Parti Konya İl Başkanı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

İlçe Başkanı Yılmaz  Dönderici’ninde bulunduğu ziyarette  İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu , Genel Başkanımız Meral Akşener sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Bizde başkanımıza ayak uydurmak için gece gündüz demeden vatandaşla beraber olmaya çalışıyoruz.

Bügün seydişehirdeki ziyaretimizde esnaflarla beraber olduk. Önemli bir işlev gören gazetenizide ziyaret etmek istedik dedi.

Başkan Tozoğlu,  ziyaretlerinde kendilerinin az konuşup vatandaşların konuşmasını önemsediklerini belirterek : “ esnafımızın sorunlarını kendi ağızlarından dinliyoruz. Çözüm önerilerini alıyoruz . Bunu bir rapor şeklinde genel merkezimize sunuyoruz . Fakat bu ziyaretlerimizde görüyoruz ki esnafımız çok sıkıntılı “ dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı  Yılmaz Dönderici , İl Başkanı Gökhan Tozoğlu , Teşkilat Başkanı Ahmet Kaygusuz ve diğer il yöneticileri gazetemizin sahibi ve genel yayın yönetmeni Ali Saylam’la seydişehirin durumu hakkında bir süre sohbet yaptıktan sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.