İzmir Seydişehirliler Derneği İlk Yemek Programını Gerçekleştirdi

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 23.03.2024 - 15:35, Güncelleme: 24.03.2024 - 15:35
 

İzmir Seydişehirliler Derneği İlk Yemek Programını Gerçekleştirdi

İzmir’deki hemşerileri bir çatı altında toplayarak gurbette birlik ve beraberliği artırmak isteyen Seydişehirliler, İzmir Seydişehir Derneğini kurdu. Dernek geçtiğimiz akşam Ramazan ayının da vesilesi ile üyeleri ile birlikte kalabalık bir iftar yemeği gerçekleştirdi.

      İlahi sanatçısının seslendirdiği ilahiler, semazen gösterileri, kaşık ekibinin oyunları ve çeşitli görseller ile İzmir’deki Seydişehirliler’e unutulmaz bir gece yaşatıldı. Dernek Başkanı Ramazan Türkcan, İzmir’deki ilk programlarını başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bundan sonraki programlarını yeni seçilen Seydişehir Belediye Başkanı ile beraber yapmak için gayret sarfedeceklerini belirten Türkcan, derneğin hayırlı işlere vesile olmasını temenni etti.    İzmir Karabağlar Yunus Emre Pazaryeri’nde verilen iftar yemeğine Bükçe, Kozlu, Saraycık, Ufacık, Karacaören, Çavuş, Tepecik, Oğlakçı, Tol, Gevrekli, Akçalar, Taraşcı, BOSTANDERE, Dikilitaş, KETENLİ, Çat, İncesu, Kesecik, Mesudiye köylerinin yanısıra Beyşehir, Meram, Akşehir, Ilgın, Bozkır Hüyük, Akseki, Karaman ve Ermenek’ten toplamda 2 bin 500 Seydişehirli hemşeri katıldı.    Dernek başkanlarının yanı sıra Ak Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi, Deva Partisi, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi ve Millet Partisi’nin il ve ilçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, Meclis üyesi adayları ve Seydişehirli Bürokratlar katılarak destek verirken Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat gönderdikleri çiçekler ile katılımcıları mutlu etti.
İzmir’deki hemşerileri bir çatı altında toplayarak gurbette birlik ve beraberliği artırmak isteyen Seydişehirliler, İzmir Seydişehir Derneğini kurdu. Dernek geçtiğimiz akşam Ramazan ayının da vesilesi ile üyeleri ile birlikte kalabalık bir iftar yemeği gerçekleştirdi.
 
 
 
İlahi sanatçısının seslendirdiği ilahiler, semazen gösterileri, kaşık ekibinin oyunları ve çeşitli görseller ile İzmir’deki Seydişehirliler’e unutulmaz bir gece yaşatıldı. Dernek Başkanı Ramazan Türkcan, İzmir’deki ilk programlarını başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Bundan sonraki programlarını yeni seçilen Seydişehir Belediye Başkanı ile beraber yapmak için gayret sarfedeceklerini belirten Türkcan, derneğin hayırlı işlere vesile olmasını temenni etti. 
 
İzmir Karabağlar Yunus Emre Pazaryeri’nde verilen iftar yemeğine Bükçe, Kozlu, Saraycık, Ufacık, Karacaören, Çavuş, Tepecik, Oğlakçı, Tol, Gevrekli, Akçalar, Taraşcı, BOSTANDERE, Dikilitaş, KETENLİ, Çat, İncesu, Kesecik, Mesudiye köylerinin yanısıra Beyşehir, Meram, Akşehir, Ilgın, Bozkır Hüyük, Akseki, Karaman ve Ermenek’ten toplamda 2 bin 500 Seydişehirli hemşeri katıldı. 
 
Dernek başkanlarının yanı sıra Ak Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi, Deva Partisi, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi ve Millet Partisi’nin il ve ilçe Başkanları, Belediye Başkan Adayları, Meclis üyesi adayları ve Seydişehirli Bürokratlar katılarak destek verirken Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Çat gönderdikleri çiçekler ile katılımcıları mutlu etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.