JANDARMA EKİPLERİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.04.2023 - 16:21, Güncelleme: 06.04.2023 - 16:21
 

JANDARMA EKİPLERİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERDİ

Seydişehir Trafik Jandarması Taraşcı’da ilköğretim öğrencilerine Temel Trafik Kuralları Eğitim semineri düzenledi.

Seydişehir Trafik Jandarma personelleri Taraşçı İlkokulu ve Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi. Eğitimde öğrencilere; “ karşıdan karşıya geçişleri, kırmızı ışık, araç kullanırken cep telefonu ile konuşma ve emniyet kemeri takılması” kuralları anlatıldı. Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri seminer sonunda Jandarma personeli kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Seydişehir Trafik Jandarması Taraşcı’da ilköğretim öğrencilerine Temel Trafik Kuralları Eğitim semineri düzenledi.

Seydişehir Trafik Jandarma personelleri Taraşçı İlkokulu ve Şehit Okan Altıparmak Ortaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verdi.

Eğitimde öğrencilere; “ karşıdan karşıya geçişleri, kırmızı ışık, araç kullanırken cep telefonu ile konuşma ve emniyet kemeri takılması” kuralları anlatıldı.

Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri seminer sonunda Jandarma personeli kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.