JANDARMA GARNİZON KOMUTANLIĞI YENİ YERİNE TAŞINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2015 - 02:35, Güncelleme: 02.07.2015 - 02:35
 

JANDARMA GARNİZON KOMUTANLIĞI YENİ YERİNE TAŞINDI

Yeni otogar TÜİK karşısında ki yeni binasına taşınan Seydişehir Jandarma Garnizon Komutanlığı yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

1969 yılından bu yana eski yerinde hizmet veren Seydişehir Garnizon Komutanlığı 18 dönümlük bir alandan oluşan yeni yerine taşınmasının amacının vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı bir hizmet sunmak olduğu bildirildi.  Atatürk Caddesinde bulunan Garnizon Komutanlığının boşalması ile yerinin ne amaçla kullanılacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar şehir merkezinde yeterli yeşil alanın bulunmadığı, bu alanın sosyal bir yere dönüştürerek ilçeye hizmet etmesini istiyor.  
Yeni otogar TÜİK karşısında ki yeni binasına taşınan Seydişehir Jandarma Garnizon Komutanlığı yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

1969 yılından bu yana eski yerinde hizmet veren Seydişehir Garnizon Komutanlığı 18 dönümlük bir alandan oluşan yeni yerine taşınmasının amacının vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı bir hizmet sunmak olduğu bildirildi.

 Atatürk Caddesinde bulunan Garnizon Komutanlığının boşalması ile yerinin ne amaçla kullanılacağı merak konusu oldu.

Vatandaşlar şehir merkezinde yeterli yeşil alanın bulunmadığı, bu alanın sosyal bir yere dönüştürerek ilçeye hizmet etmesini istiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.