Jandarma Vatandaşa Trafik Kuralları Semineri Verdi

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2019 - 02:25, Güncelleme: 26.07.2019 - 02:25
 

Jandarma Vatandaşa Trafik Kuralları Semineri Verdi

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ilçemize bağlı mahallelerde bulunan camilerde, kuran kurslarında ve kahvehanelerde eğitim verildi.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçemizde ki mahalleleri gezerek hem miniklere hem vatandaşlara temek trafik kurallarını hatırlatarak seminer faaliyetleri yürütüyor.  Farkındalık oluşturmak amacıyla cami, Kuran kursları ve kahvehaneleri gezerek bilgi veren Jandarma ekipleri trafik işaret ve levhaları, kazalarda emniyet kemerinin önemini anlatıldı. Bunun yanı sıra miniklere ve vatandaşlara; araç kullanırken cep telefonu ile görüşmek, karşıdan karşıya geçişler, önce yaya, traktörlere takılması gereken ışıldak (tepe lambası), yük üstüne yolcu bindirilmemesine, yükün bağlanması ve römorkların arka kısımlarına üçgen reflektörün takılması gibi konularda da bilgi verildi. Jandarma, vatandaşları bilgilendirdikleri seminer faaliyetlerinde vatandaşların ve çocukların sorularını da yanıtladı.
İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ilçemize bağlı mahallelerde bulunan camilerde, kuran kurslarında ve kahvehanelerde eğitim verildi.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ilçemizde ki mahalleleri gezerek hem miniklere hem vatandaşlara temek trafik kurallarını hatırlatarak seminer faaliyetleri yürütüyor. 

Farkındalık oluşturmak amacıyla cami, Kuran kursları ve kahvehaneleri gezerek bilgi veren Jandarma ekipleri trafik işaret ve levhaları, kazalarda emniyet kemerinin önemini anlatıldı. Bunun yanı sıra miniklere ve vatandaşlara; araç kullanırken cep telefonu ile görüşmek, karşıdan karşıya geçişler, önce yaya, traktörlere takılması gereken ışıldak (tepe lambası), yük üstüne yolcu bindirilmemesine, yükün bağlanması ve römorkların arka kısımlarına üçgen reflektörün takılması gibi konularda da bilgi verildi.

Jandarma, vatandaşları bilgilendirdikleri seminer faaliyetlerinde vatandaşların ve çocukların sorularını da yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.