JANDARMADAN TARAŞCI GÖLETİNDE TEMİZLİK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2014 - 04:45, Güncelleme: 26.03.2014 - 04:45
 

JANDARMADAN TARAŞCI GÖLETİNDE TEMİZLİK

Jandarmadan Dünya Su Günü?nde anlamlı faaliyet.

Jandarmadan Dünya Su Günü’nde anlamlı faaliyet. Kuruluşunun 175’ nci yıldönümünü çeşitli etkinlikler ile kutlayan jandarma teşkilatı Dünya Su Gününde öğrencilere suyun önemini hatırlatarak önemli bir etkinlik daha yaptı. Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı Taraşcı İlk Okulu çevre kulübü öğrencileri ile birlikte Taraşcı Barajında Dünya Su Günü dolayısı ile gölet çevresinde su ve çevre temizliği yaptı.
Jandarmadan Dünya Su Günü?nde anlamlı faaliyet.

Jandarmadan Dünya Su Günü’nde anlamlı faaliyet.

Kuruluşunun 175’ nci yıldönümünü çeşitli etkinlikler ile kutlayan jandarma teşkilatı Dünya Su Gününde öğrencilere suyun önemini hatırlatarak önemli bir etkinlik daha yaptı.

Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı Taraşcı İlk Okulu çevre kulübü öğrencileri ile birlikte Taraşcı Barajında Dünya Su Günü dolayısı ile gölet çevresinde su ve çevre temizliği yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.