JEOTERMAL KAYNAK BÖLGESİNDE ELEKTRİK ENERJİSİ NAKİL HATTI TAMAMLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2013 - 03:21, Güncelleme: 29.09.2013 - 03:21
 

JEOTERMAL KAYNAK BÖLGESİNDE ELEKTRİK ENERJİSİ NAKİL HATTI TAMAMLANDI

Seydişehir Belediyesi tarafından Ketirağılları Mevkii'nde İller Bankası'na açtırılan sondaj sonucu ulaşılan jeotermal sıcak su kaynağının bulunduğu alana elektrik enerjisi nakil hatları ve direkleri dikilerek, enerji nakil hattı çalışmaları tamamlandı.

Seydişehir Belediyesi tarafından Ketirağılları Mevkii'nde   İller Bankası'na  açtırılan sondaj  sonucu ulaşılan  jeotermal sıcak su kaynağının bulunduğu alana   elektrik enerjisi nakil hatları ve direkleri dikilerek, enerji nakil hattı  çalışmaları tamamlandı. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir  Çat Seydişehir'in sadece bugününe değil geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek  konu ile ilgili  olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Şehrimizde ilçemizinjeotermal potansiyelinin açığa çıkarılması  için  yaptığımız çalışmalar sonucu elde ettiğimiz  43  derecelik sıcak  su kaynağımızın, en etkin ve verimli şekilde  bölge halkının kullanımına sunulmasını  hedefliyoruz. Seydişehir'in geleceği açısından son derece önem arz eden buradaki  kaynağın  İlçemizin kalkınmasında ve termal turizme açılmasına vesile olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcak su kaynağının  en iyi şekilde gün yüzüne çıkması ve ilçemizin gelişimine, değişimine katkı sağlaması   arzusu ile  yatırımcılarımızın hizmetine  açıldı.Yatırımcılarımız için önemli olan  bu  kaynağımızın İlçemize  önemli katma değerler  oluşturacağını ümit ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde çok olumlu  gelişmeler olacağına inanıyoruz."
Seydişehir Belediyesi tarafından Ketirağılları Mevkii'nde İller Bankası'na açtırılan sondaj sonucu ulaşılan jeotermal sıcak su kaynağının bulunduğu alana elektrik enerjisi nakil hatları ve direkleri dikilerek, enerji nakil hattı çalışmaları tamamlandı.

Seydişehir Belediyesi tarafından Ketirağılları Mevkii'nde   İller Bankası'na  açtırılan sondaj  sonucu ulaşılan  jeotermal sıcak su kaynağının bulunduğu alana   elektrik enerjisi nakil hatları ve direkleri dikilerek, enerji nakil hattı  çalışmaları tamamlandı.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir  Çat Seydişehir'in sadece bugününe değil geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek  konu ile ilgili  olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Şehrimizde ilçemizinjeotermal potansiyelinin açığa çıkarılması  için  yaptığımız çalışmalar sonucu elde ettiğimiz  43  derecelik sıcak  su kaynağımızın, en etkin ve verimli şekilde  bölge halkının kullanımına sunulmasını  hedefliyoruz. Seydişehir'in geleceği açısından son derece önem arz eden buradaki  kaynağın  İlçemizin kalkınmasında ve termal turizme açılmasına vesile olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıcak su kaynağının  en iyi şekilde gün yüzüne çıkması ve ilçemizin gelişimine, değişimine katkı sağlaması   arzusu ile  yatırımcılarımızın hizmetine  açıldı.Yatırımcılarımız için önemli olan  bu  kaynağımızın İlçemize  önemli katma değerler  oluşturacağını ümit ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde çok olumlu  gelişmeler olacağına inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.