JUDO MİLLİ TAKIMI İLÇEMİZDE KAMP YAPIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2013 - 08:06, Güncelleme: 30.01.2013 - 08:06
 

JUDO MİLLİ TAKIMI İLÇEMİZDE KAMP YAPIYOR

Türkiye Minikler yıldızlar bölgesel judo bölge takımı Seydişehir endüstri meslek lisesinde kampa girdi 29 ocak- 5 şubat tarihleri arasındaki bölgesel judo milli kampına ilçe Milli Eğitim Müdürü ziyaret ederek sporculara moral verdi.

Türkiye Minikler yıldızlar bölgesel judo bölge takımı Seydişehir endüstri meslek lisesinde  kampa girdi. 29 ocak- 5 şubat tarihleri arasındaki bölgesel   judo milli kampına  ilçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan  ziyaret ederek sporculara moral verdi. Endüstri meslek lise yurdunda kalan ve spor salonunu kullanan judo milli takımın kampına Konya gençlik spor kulübü Konya Selçuklu judo spor kulübü karaman gençlik spor kulübü   Sivas gençlik spor kulübü  Seydişehir spor kulübünden   23 bayan  27 erkek olmak üzere 50 sporcu katıldı. Antrenör   Muhammed Çelik ,Soner Balcı. Armağan gözen , Ahmet Töre, Fadime Sarvan  ve Kamp müdürü Yılmaz ok Yavaş’ın katıldığı 11-13 yaş grubu  7 günlük  judo mille eğitim kampında günde 3 kere antrenman yapacaklar. Burada yetiştirilen sporcuların Türkiye şampiyonasına   katılarak başarı elde etmek  amacında  olduğunu yapılan çalışmaların sadece spor ile kalmayacağını belirten antrenör Muhammed çelik :  Bu kamp çocuklarımızın kaynaşmasını   yeni yerler ve  yeni insanlar tanışmasına vesile olacaktır. Bu kampın düzenlenmesinde  judo federasyonu teknik kurul üyesi Hüsamettin Çelik’in emeği ’de büyüktür dedi. Kampı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim müdürü Necip Şan sporculara yaptığı konuşmada :”Karaman, Sivas ve Konya’dan gelen sporcularımızla buralarda müthiş bir renk cümbüşü oluştuğunu görüyorum rengârenk oluşturduğunuz siz çiçeklerin Seydişehir spora dönük yapısına katkılarınız olacağında çok iyi biliyorum Hüsamettin Çelik hocayla başlayan bu süreçle ve arkasından devam eden arkadaşlar çok  onur verici  bir çalışma içinde oldular. Burada atılan tohumun ne kadar yeşerdiğini ve kocaman dal budak salan bir ağaç olduğunun bir örneğidir. Bu yönüyle  başta Hüsamettin hoca olmak üzere onun önderliğinde yetişen siz antrenörlerin ve buraya katılan siz sporcu arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum bu okulda güzel bir yurdumuz var   sizlere yardım müdürüme ve öğretmenlere ’de teşekkür ediyorum. İlçe kaymakamımız tatilde ona Seydişehir’de olsaydı eminim ki oda burada olurdu kaymakamımızda bu konularda  duyarlıdır onun adına teşekkür ederim” dedi. Birbirimizi  sayarak anlayarak  bu süreci  olum bir biçimde geçireceğimizi umut ediyorum diyen ilçe MilliEğitim müdürü Şan :  “sizleri seviyoruz sizleri önemsiyoruz çünkü sizler bizim ümidimizsiniz geleceğimizsiniz  ilerde al bayrağı göklere çektirme başarısını gösterecek siz sporculara ihtiyacı var  tekrar hoş geldiniz diyorum  sizleri seviyorum diyerek  “sözlerini  bitirdi.
Türkiye Minikler yıldızlar bölgesel judo bölge takımı Seydişehir endüstri meslek lisesinde kampa girdi 29 ocak- 5 şubat tarihleri arasındaki bölgesel judo milli kampına ilçe Milli Eğitim Müdürü ziyaret ederek sporculara moral verdi.

Türkiye Minikler yıldızlar bölgesel judo bölge takımı Seydişehir endüstri meslek lisesinde  kampa girdi.

29 ocak- 5 şubat tarihleri arasındaki bölgesel   judo milli kampına  ilçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan  ziyaret ederek sporculara moral verdi.

Endüstri meslek lise yurdunda kalan ve spor salonunu kullanan judo milli takımın kampına Konya gençlik spor kulübü Konya Selçuklu judo spor kulübü karaman gençlik spor kulübü   Sivas gençlik spor kulübü  Seydişehir spor kulübünden   23 bayan  27 erkek olmak üzere 50 sporcu katıldı.

Antrenör   Muhammed Çelik ,Soner Balcı. Armağan gözen , Ahmet Töre, Fadime Sarvan  ve Kamp müdürü Yılmaz ok Yavaş’ın katıldığı 11-13 yaş grubu  7 günlük  judo mille eğitim kampında günde 3 kere antrenman yapacaklar.

Burada yetiştirilen sporcuların Türkiye şampiyonasına   katılarak başarı elde etmek  amacında  olduğunu yapılan çalışmaların sadece spor ile kalmayacağını belirten antrenör Muhammed çelik :  Bu kamp çocuklarımızın kaynaşmasını   yeni yerler ve  yeni insanlar tanışmasına vesile olacaktır. Bu kampın düzenlenmesinde  judo federasyonu teknik kurul üyesi Hüsamettin Çelik’in emeği ’de büyüktür dedi.

Kampı ziyaret eden İlçe Milli Eğitim müdürü Necip Şan sporculara yaptığı konuşmada :”Karaman, Sivas ve Konya’dan gelen sporcularımızla buralarda müthiş bir renk cümbüşü oluştuğunu görüyorum rengârenk oluşturduğunuz siz çiçeklerin Seydişehir spora dönük yapısına katkılarınız olacağında çok iyi biliyorum Hüsamettin Çelik hocayla başlayan bu süreçle ve arkasından devam eden arkadaşlar çok  onur verici  bir çalışma içinde oldular.

Burada atılan tohumun ne kadar yeşerdiğini ve kocaman dal budak salan bir ağaç olduğunun bir örneğidir. Bu yönüyle  başta Hüsamettin hoca olmak üzere onun önderliğinde yetişen siz antrenörlerin ve buraya katılan siz sporcu arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum bu okulda güzel bir yurdumuz var   sizlere yardım müdürüme ve öğretmenlere ’de teşekkür ediyorum. İlçe kaymakamımız tatilde ona Seydişehir’de olsaydı eminim ki oda burada olurdu kaymakamımızda bu konularda  duyarlıdır onun adına teşekkür ederim” dedi.

Birbirimizi  sayarak anlayarak  bu süreci  olum bir biçimde geçireceğimizi umut ediyorum diyen ilçe MilliEğitim müdürü Şan :  “sizleri seviyoruz sizleri önemsiyoruz çünkü sizler bizim ümidimizsiniz geleceğimizsiniz  ilerde al bayrağı göklere çektirme başarısını gösterecek siz sporculara ihtiyacı var  tekrar hoş geldiniz diyorum  sizleri seviyorum diyerek  “sözlerini  bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.