JUDO ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 05:05, Güncelleme: 31.01.2018 - 05:05
 

JUDO ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU

18-21 Ocak 2018 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Ümit Harmancı Türkiye dördüncüsü olmuştur.

28 Ocak 12 Şubat tarihleri arasında Türkiye Judo Federasyonunun düzenlemiş olduğu Samsun ilinde yapılan milli takım kampına katılan sporcumuz çalışmalarına büyük bir özveriyle devam etmektedir. Sporcumuz Ümit Harmancı 26 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan European Cup turnuvasında madalya alarak ülkemize dönmek istiyorum. İnşallah bu zorlu maratonda ki en büyük hedefim olimpiyat madalyasını ülkeme getirmek ve Türk bayrağını dalgalandırıp İstiklal marşımızı okutmak istiyorum dedi. Antrenörlerimiz Celalettin Doğan ve Ali Çetin şunları kaydetti. Sporcumuzu Milli Takıma göndermek gurur verici, önümüzdeki Avrupa, Dünya şampiyonaları için daha gayretli ve sistemli çalışmalar yapacağız. Asıl hedefimiz olimpiyatlar olup olimpiyat yolunda sporcularımızı yetiştirmeye devam edeceğiz dedi. Bizlere bu imkânı sağlayan maddi manevi sporcu ve antrenörlerin her zaman yanında olan belediye başkanımız Sayın Mehmet TUTAL Beye sonsuz teşekkür ederiz. Son olarak antrenör ve sporcularımız Afrin’de mücadele eden kahraman Türk Askerlerimize buradan selam ve dua ile başarılarını armağan ettiler.
18-21 Ocak 2018 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Seydişehir Belediye Spor Kulübü sporcularımızdan Ümit Harmancı Türkiye dördüncüsü olmuştur.

28 Ocak 12 Şubat tarihleri arasında Türkiye Judo Federasyonunun düzenlemiş olduğu Samsun ilinde yapılan milli takım kampına katılan sporcumuz çalışmalarına büyük bir özveriyle devam etmektedir. Sporcumuz Ümit Harmancı 26 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan European Cup turnuvasında madalya alarak ülkemize dönmek istiyorum. İnşallah bu zorlu maratonda ki en büyük hedefim olimpiyat madalyasını ülkeme getirmek ve Türk bayrağını dalgalandırıp İstiklal marşımızı okutmak istiyorum dedi.

Antrenörlerimiz Celalettin Doğan ve Ali Çetin şunları kaydetti.

Sporcumuzu Milli Takıma göndermek gurur verici, önümüzdeki Avrupa, Dünya şampiyonaları için daha gayretli ve sistemli çalışmalar yapacağız. Asıl hedefimiz olimpiyatlar olup olimpiyat yolunda sporcularımızı yetiştirmeye devam edeceğiz dedi. Bizlere bu imkânı sağlayan maddi manevi sporcu ve antrenörlerin her zaman yanında olan belediye başkanımız Sayın Mehmet TUTAL Beye sonsuz teşekkür ederiz. Son olarak antrenör ve sporcularımız Afrin’de mücadele eden kahraman Türk Askerlerimize buradan selam ve dua ile başarılarını armağan ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.