JUDOCU AHMET GÜNAY?A KENDİ OKULU SAHİP ÇIKTI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2015 - 01:08, Güncelleme: 23.11.2015 - 01:08
 

JUDOCU AHMET GÜNAY?A KENDİ OKULU SAHİP ÇIKTI

Geçen hafta yapılan Liseler Arası Judo İl Seçmelerin de 2 olan Seydişehirli judocu Ahmet Günay?a Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi müdürü İrfan KARABACAK sahip çıktı.

Beyşehir Anadolu Öğretmen lisesin de okuyan Ahmet Günay 7 Kasım 2015 tarihin de Konya da yapılan Liseler arası Judo il şampiyonasın da kilosun da 2. olarak Türkiye şampiyonası gurup maçların da yarışarak Konya yı ve okulunu temsil edecektir. Türkiye şampiyonasın da ilk 3 e girenlerin 2016 da milli takıma alınarak, Trabzon da yapılacak olan Dünya Liseler Arası Judo Şampiyonasında ülkemizi temsil edeceklerdir. Konya liseler seçmesin de 2 olan Ahmet Günay’a okul müdürü İrfan Karabacak 1 spor ayakkabısı ve Uluslar arasında yarışabileceği maddi değeri fazla olan bir judogi hediye etmişlerdir. Judocu sporcu öğrencisine sahip çıkan Beyşehir Anadolu öğretmen lisesini, Judo Federasyonu Konya il temsilcisi Hüsamettin Çelik ve Seydişehir Gençlik ve spor ilçe müdür vekili ve antrenörü Soner Balcı Okul müdürü İrfan KARABACAK ı makamın da ziyaret ederek judocu öğrenci sporcusuna sahip çıkarak ödüllendirdiği için ziyarette bulunarak judo camiası adına teşekkür etmişlerdir.
Geçen hafta yapılan Liseler Arası Judo İl Seçmelerin de 2 olan Seydişehirli judocu Ahmet Günay?a Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi müdürü İrfan KARABACAK sahip çıktı.

Beyşehir Anadolu Öğretmen lisesin de okuyan Ahmet Günay 7 Kasım 2015 tarihin de Konya da yapılan Liseler arası Judo il şampiyonasın da kilosun da 2. olarak Türkiye şampiyonası gurup maçların da yarışarak Konya yı ve okulunu temsil edecektir. Türkiye şampiyonasın da ilk 3 e girenlerin 2016 da milli takıma alınarak, Trabzon da yapılacak olan Dünya Liseler Arası Judo Şampiyonasında ülkemizi temsil edeceklerdir.

Konya liseler seçmesin de 2 olan Ahmet Günay’a okul müdürü İrfan Karabacak 1 spor ayakkabısı ve Uluslar arasında yarışabileceği maddi değeri fazla olan bir judogi hediye etmişlerdir.

Judocu sporcu öğrencisine sahip çıkan Beyşehir Anadolu öğretmen lisesini, Judo Federasyonu Konya il temsilcisi Hüsamettin Çelik ve Seydişehir Gençlik ve spor ilçe müdür vekili ve antrenörü Soner Balcı Okul müdürü İrfan KARABACAK ı makamın da ziyaret ederek judocu öğrenci sporcusuna sahip çıkarak ödüllendirdiği için ziyarette bulunarak judo camiası adına teşekkür etmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.