JUDOCU KEZİBAN ERTEKİN JUDO MİLLİ TAKIM KAMPIN?DA

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2015 - 01:09, Güncelleme: 16.06.2015 - 01:09
 

JUDOCU KEZİBAN ERTEKİN JUDO MİLLİ TAKIM KAMPIN?DA

Judo Federasyonu faaliyet programın da yer alan BALKAN ŞAMPİYONASI 27-28 Haziran 2015 tarihlerin de Sırbistan KARADAĞ da yapılacaktır.

sona erecek kampa Judo federasyonun ca Türkiye 3 sü olan Seydişehir Spor Kulübü judocuların dan Keziban Ertekin İsmen davet edilmiştir.Şuan da kamp ta olan sporcumuz ilk defa katıldığı kamp için ((İlk defa milli takıma geldim tecrübelerim artıyor,Türkiye deki judocu arkadaşları tanıdım,Amacım buralar da çok çalışıp milli takımda başarılı olarak Ülkemi uluslar arası maçlar da temsil etmek istiyorum dedi.))  Judo milli takım da Judo teknik direktörü Hüsamettin Çelik Erkek milli takımı koardinatörü olarak bulunmak tadır.Milli takım 24 Haziran da Balkan Şampiyonası için Kocaeli nden KARADAĞ a hareket edilecektir.  İlçemizi temsil eden Keziban Ertekin’e milli takım da başarılar dileriz.Judo Milli takımımıza  da başarılar dilerim.  
Judo Federasyonu faaliyet programın da yer alan BALKAN ŞAMPİYONASI 27-28 Haziran 2015 tarihlerin de Sırbistan KARADAĞ da yapılacaktır.

sona erecek kampa Judo federasyonun ca Türkiye 3 sü olan Seydişehir Spor Kulübü judocuların dan Keziban Ertekin İsmen davet edilmiştir.Şuan da kamp ta olan sporcumuz ilk defa katıldığı kamp için ((İlk defa milli takıma geldim tecrübelerim artıyor,Türkiye deki judocu arkadaşları tanıdım,Amacım buralar da çok çalışıp milli takımda başarılı olarak Ülkemi uluslar arası maçlar da temsil etmek istiyorum dedi.))

 Judo milli takım da Judo teknik direktörü Hüsamettin Çelik Erkek milli takımı koardinatörü olarak bulunmak tadır.Milli takım 24 Haziran da Balkan Şampiyonası için Kocaeli nden KARADAĞ a hareket edilecektir.

 İlçemizi temsil eden Keziban Ertekin’e milli takım da başarılar dileriz.Judo Milli takımımıza  da başarılar dilerim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.