JUDOCU MUHAMMET ÇELİK SEÇİMLERİ İPTAL ETTİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2017 - 02:26, Güncelleme: 16.12.2017 - 02:26
 

JUDOCU MUHAMMET ÇELİK SEÇİMLERİ İPTAL ETTİRDİ

Judo Federasyonu Başkanlığına aday olan Nuri Muhammet Çelik seçimlerde usulsüzlük olduğu iddiasıyla açtığı iptal davasını kazandı.

Şehrimizde yetişen ünlü Judo Antrönörü Hüsamettin Çelik’in oğlu olan Muhammet Çelik Judo Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde 123 oy almış, rakibi Sezer Huysuz’da 125 oy alarak başkanlığa seçilmişti. 10 kişinin usulsüz bir şekilde oy kullanması gerekçesiyle son genel kurulun iptali istemiyle dava açtı. Mahkeme yaptığı değerlendirmede, Türkiye Judo Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 5. Mali Kurulu seçiminin iptaline, davacının diğer tüm taleplerinin reddine karar verdi.
Judo Federasyonu Başkanlığına aday olan Nuri Muhammet Çelik seçimlerde usulsüzlük olduğu iddiasıyla açtığı iptal davasını kazandı.

Şehrimizde yetişen ünlü Judo Antrönörü Hüsamettin Çelik’in oğlu olan Muhammet Çelik Judo Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde 123 oy almış, rakibi Sezer Huysuz’da 125 oy alarak başkanlığa seçilmişti.

10 kişinin usulsüz bir şekilde oy kullanması gerekçesiyle son genel kurulun iptali istemiyle dava açtı. Mahkeme yaptığı değerlendirmede, Türkiye Judo Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 5. Mali Kurulu seçiminin iptaline, davacının diğer tüm taleplerinin reddine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.