JUDOCU YASİN BOZKYURT OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİNDE

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2015 - 12:21, Güncelleme: 08.10.2015 - 12:21
 

JUDOCU YASİN BOZKYURT OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİNDE

Seydişehir?de yetişen başarılı judocumuz Yasin BOZKURT Samsun TOHM da.

Judo federasyonunun Eylül ayın da  Judo Olimpiyat Merkezlerine sporcu almak için, daha önce Milli olan  ve derece yapan sporcuları Samsun TOHUM merkezin de 15 günlük bir antrenman çalışmaları ile gözetleyip   2020-2024 olimpiyatların da ülkemizi temsil edecek ümit vadeden başarılı sporcuların seçmesi yapılmıştır. 20 sporcunun alındığı TOHM merkezine İlçemizin başarılı sporcusu Yasin BOZKURT Eylül ayın da 15 günlük çalışma sonun da başarılı bulunarak Samsun TOHM merkezine çağrılmıştır. Okulunu samsuna aldırarak çalışmalara başlamıştır. Bu TOHM merkezinde bulunan sporcularımız spor bakanlığın ca okulları samsun a alınmıştır.Ayrıca bu sporcularımız devlet maaşı almaya başlamışlardır.TOHM da bulunan bu sporcular Türkiye şampiyonasın da ve uluslararası maçlar da derce yaptıkça maaşları da artacaktır. Olimpiyat hazırlık merkezin de bulunan bu sporcularımız yatma ve yemekleri karşılanırken okul servisleri dâhil tüm ihtiyaçları TOHM merkezlerince karşılanmaktadır. Yasin BOZKURT a TOHM da ki çalışmaların da başarılar dileriz. İleride olimpiyatlar da ülkemizi temsil etmesini diliyoruz. Judo federasyonu Konya Judo İl Temsilcisi Hüsamettin ÇELİK; “TOHM merkezleri 2020 den sonraki olimpiyatlara da yarışacak sporcularımızı yetiştirme yerleridir.    Buraya daha önce başarılı olan ve ümit vadeden sporcular çağrılmıştır. Yasin BOZKURT ta başarılı bulunarak TOHM a çağrılmıştır. Ben judo camisi adına yetiştiren hocaları kutluyorum. Yasin Bozkurt’u da tebrik ediyorum. İleri de inşallah olimpiyatlar da ülkemizi temsil eder. Seydişehir’e hayırlı olsun.” Dedi.
Seydişehir?de yetişen başarılı judocumuz Yasin BOZKURT Samsun TOHM da.

Judo federasyonunun Eylül ayın da  Judo Olimpiyat Merkezlerine sporcu almak için, daha önce Milli olan  ve derece yapan sporcuları Samsun TOHUM merkezin de 15 günlük bir antrenman çalışmaları ile gözetleyip   2020-2024 olimpiyatların da ülkemizi temsil edecek ümit vadeden başarılı sporcuların seçmesi yapılmıştır.

20 sporcunun alındığı TOHM merkezine İlçemizin başarılı sporcusu Yasin BOZKURT Eylül ayın da 15 günlük çalışma sonun da başarılı bulunarak Samsun TOHM merkezine çağrılmıştır. Okulunu samsuna aldırarak çalışmalara başlamıştır.

Bu TOHM merkezinde bulunan sporcularımız spor bakanlığın ca okulları samsun a alınmıştır.Ayrıca bu sporcularımız devlet maaşı almaya başlamışlardır.TOHM da bulunan bu sporcular Türkiye şampiyonasın da ve uluslararası maçlar da derce yaptıkça maaşları da artacaktır. Olimpiyat hazırlık merkezin de bulunan bu sporcularımız yatma ve yemekleri karşılanırken okul servisleri dâhil tüm ihtiyaçları TOHM merkezlerince karşılanmaktadır.

Yasin BOZKURT a TOHM da ki çalışmaların da başarılar dileriz. İleride olimpiyatlar da ülkemizi temsil etmesini diliyoruz.

Judo federasyonu Konya Judo İl Temsilcisi Hüsamettin ÇELİK; “TOHM merkezleri 2020 den sonraki olimpiyatlara da yarışacak sporcularımızı yetiştirme yerleridir.   

Buraya daha önce başarılı olan ve ümit vadeden sporcular çağrılmıştır. Yasin BOZKURT ta başarılı bulunarak TOHM a çağrılmıştır. Ben judo camisi adına yetiştiren hocaları kutluyorum. Yasin Bozkurt’u da tebrik ediyorum. İleri de inşallah olimpiyatlar da ülkemizi temsil eder. Seydişehir’e hayırlı olsun.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.