JUDOCU YUSUF ÇELİK AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2015 - 11:58, Güncelleme: 15.10.2015 - 11:58
 

JUDOCU YUSUF ÇELİK AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

2015 faaliyet programın da yer alan İŞİTME ENGELLİLER AVRUPA JUDO ŞAMPİYONASI için RİZE de yapılan Judo milli Takım kampına ismen çağrılmıştır.

Kamp 12-24  Ekim 2015 tarihlerinde Rize de yapılacaktır. Avrupa şampiyonası Tarihlerin de ERMENİSTAN da yapılacaktır. Seydişehir Spor Kulübü sporcusu Yusuf ÇELİK , Nisan ayın da yapılan Türkiye judo şampiyonasın da 73 kg da TÜRKİYE ŞAMPİYONU  olmuştur. Daha önce yapılan hazırlık kampın da başarısını devam ettiren Yusuf ÇELİK Ermenistan’da ki Avrupa şampiyonasın da ülkemizi Konya mızı ve Seydişehir i temsil edecektir. Kendisine Avrupa şampiyonasın da ilçemiz adına başarılar dileriz. Judo antrenörü Soner BALCI; “İlçemizden bir sporcumuzun Avrupa şampiyonasın da Milli takım da yarışarak ülkemizi ve Seydişehir i temsil etmesi bizleri gururlandırmıştır.İlçemizin Judo da  nerde olduğunun bir göstergesidir.Yusuf Çelik in Avrupa şampiyonasın da derece yaparak dönmesini bekliyoruz.Allah yardımcısı olsun.” Dedi.    
2015 faaliyet programın da yer alan İŞİTME ENGELLİLER AVRUPA JUDO ŞAMPİYONASI için RİZE de yapılan Judo milli Takım kampına ismen çağrılmıştır.

Kamp 12-24  Ekim 2015 tarihlerinde Rize de yapılacaktır. Avrupa şampiyonası Tarihlerin de ERMENİSTAN da yapılacaktır.

Seydişehir Spor Kulübü sporcusu Yusuf ÇELİK , Nisan ayın da yapılan Türkiye judo şampiyonasın da 73 kg da TÜRKİYE ŞAMPİYONU  olmuştur. Daha önce yapılan hazırlık kampın da başarısını devam ettiren Yusuf ÇELİK Ermenistan’da ki Avrupa şampiyonasın da ülkemizi Konya mızı ve Seydişehir i temsil edecektir.

Kendisine Avrupa şampiyonasın da ilçemiz adına başarılar dileriz.

Judo antrenörü Soner BALCI; “İlçemizden bir sporcumuzun Avrupa şampiyonasın da Milli takım da yarışarak ülkemizi ve Seydişehir i temsil etmesi bizleri gururlandırmıştır.İlçemizin Judo da  nerde olduğunun bir göstergesidir.Yusuf Çelik in Avrupa şampiyonasın da derece yaparak dönmesini bekliyoruz.Allah yardımcısı olsun.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.