JUDOCULAR BİR ÜST KEMER ATLADI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2016 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2016 - 11:50
 

JUDOCULAR BİR ÜST KEMER ATLADI

Judo Federasyonunun yılda 2 defa Nisan ve Ekim aylarında yapılması zorunlu kıldığı KYU kemer sınavlarının Nisan ayı kemer sınavı yapıldı.

Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü, Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gençlik Spor Kulübü ve Seydişehir spor kulüplerinin katılımlarıyla kemer sınavı geçekleşti. Atatürk Spor Salonunda saat 10.00 başlayıp 14.00 de sona eren Kyu kemer terfi sınavı 50 Bayan, 70 Erkek Toplam 120 sporcu katıldı. Kyu Sınavı Konya judo İl Temsilcisi  Hüsamettin Çelik, Milli Takım Antrenörü Hakan Aydoğan ve Seydişehir spor kulübü antrenörü Recep Çetin’in gözetiminde yapıldı.    Judo Kyu Sınavına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve sporcuların aileleri de yoğun İlgi gösterdi. Sınav, ekmek arası kavurma dağıtımıyla sona erdi.
Judo Federasyonunun yılda 2 defa Nisan ve Ekim aylarında yapılması zorunlu kıldığı KYU kemer sınavlarının Nisan ayı kemer sınavı yapıldı.

Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü, Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gençlik Spor Kulübü ve Seydişehir spor kulüplerinin katılımlarıyla kemer sınavı geçekleşti.

Atatürk Spor Salonunda saat 10.00 başlayıp 14.00 de sona eren Kyu kemer terfi sınavı 50 Bayan, 70 Erkek Toplam 120 sporcu katıldı.

Kyu Sınavı Konya judo İl Temsilcisi  Hüsamettin Çelik, Milli Takım Antrenörü Hakan Aydoğan ve Seydişehir spor kulübü antrenörü Recep Çetin’in gözetiminde yapıldı.   

Judo Kyu Sınavına Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve sporcuların aileleri de yoğun İlgi gösterdi.

Sınav, ekmek arası kavurma dağıtımıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.