JUDODA M. RAŞİT İLHAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2013 - 08:00, Güncelleme: 23.04.2013 - 08:00
 

JUDODA M. RAŞİT İLHAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Judo federasyonu 2013 yılı faaliyetlerin den olan YILDIZLAR TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI 19-21 Nisan 2013 tarihlerin de Hatay ilin de yapılmıştır.Şampiyonaya 57 ilden 980 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Judo federasyonu 2013 yılı faaliyetlerin den olan YILDIZLAR TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI 19-21 Nisan 2013 tarihlerin de Hatay ilin de yapılmıştır.Şampiyonaya 57 ilden 980 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.             Türkiye şampiyonasına Antrenörler Hüsamettin Çelik ve Soner Balcı hocanın nezaretin de Hatay a  giden Seydişehir spor kulübü judocuları Konya yı ve Seydişehir i temsilen kiloların da 1. olanlardan 4 bayan 3 erkek sporcu ile katılmışlardır.İlk gün  66 kg da yarışan Mustafa Raşit İlhan  TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.3. Günü +63 kg da yarışan Yasin Boztepe  TÜRKİYE İKİNCİSİ olmuştur.  57 kg da Emine Polat  TÜRKİYE 7. Oldu.             İlk 7 ci  olan sporcuların milli takıma alındığı için Emine Polat da milli takım kamplarına gidecektir.Ayrıca bu 1.ci ve 2.ci olan 2 sporcumuz da Haziran ayın da yapılacak olan Balkan Şampiyonasın da Ülkemizi ve ilçemizi temsil edecekler.             Kaymakamımız Tuncay Sonel in katkılarıyla Türkiye şampiyonasına gidip gelen sporcularımız Çoğu illerin hiç madalya alamadığı illeri geri de bırakarak 1 Altın 1 Gümüş madalya almışlardır.             Gençlik spor ilçe judo antrenörü Soner Balcı ;Kaymakamız Tunca Sonel bey in yardımları ile gittiğimiz maçta şampiyon çıkardık.Çok sevinçliyim.Bu hafta Konya da yapılacak Liseler arası Türkiye şampiyonasın da da inşallah hedefimiz şampiyon çıkarmak.Çalışmalarımıza daha hırslı ve azimli olarak devam edeceğiz.Hedefimiz uluslar arası şampiyonaların da eskisi gibi dereceler çıkarmaktır.Bunuda başaracağımıza inanıyorum.             Seydişehir spor kulübü antrenörü teknik direktör aynı zaman da Judo federasyonu teknik kurul üyesi Hüsamettin Çelik;Biz daha öncede çalışıyorduk ama nasıl olsa şampiyonalara gidemeyeceğimiz yardımcı olan olmadığı için çoğu maça gitmiyorduk Ancak maddi durumu  iyi olan 2-3 kişi ile maça gidiyorduk.Ama artık arkamızda bizleri her zaman destekleyen bizlere güven veren Kaymakamımız Tucay Sonel in sayesinde çalışmalarımız daha heyecanlı ve daha ciddi olarak devam ettik ve karşılığını da aldık.Ben Judo camiası adına sporcularım adına bizlere desteğin den dolayı Kaymakamımız Tuncay Sonel Beye  çok teşekkür ederim.Destek sürdüğü sürece bizlerde şampiyonlar çıkarmaya devam edeceğiz inşallah.Ben ayrıca gece gündüz durmadan çalışan antrenör Soner Balcıyı ve sporcularımızı da tebrik ediyorum.
Judo federasyonu 2013 yılı faaliyetlerin den olan YILDIZLAR TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI 19-21 Nisan 2013 tarihlerin de Hatay ilin de yapılmıştır.Şampiyonaya 57 ilden 980 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Judo federasyonu 2013 yılı faaliyetlerin den olan YILDIZLAR TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI 19-21 Nisan 2013 tarihlerin de Hatay ilin de yapılmıştır.Şampiyonaya 57 ilden 980 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

            Türkiye şampiyonasına Antrenörler Hüsamettin Çelik ve Soner Balcı hocanın nezaretin de Hatay a  giden Seydişehir spor kulübü judocuları Konya yı ve Seydişehir i temsilen kiloların da 1. olanlardan 4 bayan 3 erkek sporcu ile katılmışlardır.İlk gün  66 kg da yarışan Mustafa Raşit İlhan  TÜRKİYE ŞAMPİYONU olmuştur.3. Günü +63 kg da yarışan Yasin Boztepe  TÜRKİYE İKİNCİSİ olmuştur.  57 kg da Emine Polat  TÜRKİYE 7. Oldu.

            İlk 7 ci  olan sporcuların milli takıma alındığı için Emine Polat da milli takım kamplarına gidecektir.Ayrıca bu 1.ci ve 2.ci olan 2 sporcumuz da Haziran ayın da yapılacak olan Balkan Şampiyonasın da Ülkemizi ve ilçemizi temsil edecekler.

            Kaymakamımız Tuncay Sonel in katkılarıyla Türkiye şampiyonasına gidip gelen sporcularımız Çoğu illerin hiç madalya alamadığı illeri geri de bırakarak 1 Altın 1 Gümüş madalya almışlardır.

            Gençlik spor ilçe judo antrenörü Soner Balcı ;Kaymakamız Tunca Sonel bey in yardımları ile gittiğimiz maçta şampiyon çıkardık.Çok sevinçliyim.Bu hafta Konya da yapılacak Liseler arası Türkiye şampiyonasın da da inşallah hedefimiz şampiyon çıkarmak.Çalışmalarımıza daha hırslı ve azimli olarak devam edeceğiz.Hedefimiz uluslar arası şampiyonaların da eskisi gibi dereceler çıkarmaktır.Bunuda başaracağımıza inanıyorum.

            Seydişehir spor kulübü antrenörü teknik direktör aynı zaman da Judo federasyonu teknik kurul üyesi Hüsamettin Çelik;Biz daha öncede çalışıyorduk ama nasıl olsa şampiyonalara gidemeyeceğimiz yardımcı olan olmadığı için çoğu maça gitmiyorduk Ancak maddi durumu  iyi olan 2-3 kişi ile maça gidiyorduk.Ama artık arkamızda bizleri her zaman destekleyen bizlere güven veren Kaymakamımız Tucay Sonel in sayesinde çalışmalarımız daha heyecanlı ve daha ciddi olarak devam ettik ve karşılığını da aldık.Ben Judo camiası adına sporcularım adına bizlere desteğin den dolayı Kaymakamımız Tuncay Sonel Beye  çok teşekkür ederim.Destek sürdüğü sürece bizlerde şampiyonlar çıkarmaya devam edeceğiz inşallah.Ben ayrıca gece gündüz durmadan çalışan antrenör Soner Balcıyı ve sporcularımızı da tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.