KADIN CİNAYETİYLE İLGİLİ SON GELİŞMELER

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2020 - 10:27, Güncelleme: 03.01.2020 - 10:27
 

KADIN CİNAYETİYLE İLGİLİ SON GELİŞMELER

Seydişehir'de yaşanan kadın cinayetiyle ilgili son gelişmeler...

İlçemizin Hacıseyitali mahallesinde yaşayan Tayfun Karabulak'ın eski eşi Özlem Gündoğdu Kocaeli'nden Seydişehir'e gelerek, eski kocasının imam nikahı ile birlikte olduğu Aynur Süngül'ü öldürdü.  Olay sırasında evde bulunan Tayfun Karabulak'ın dini nikahlı eşi Aynur Süngül, kapıyı Özlem Gündoğdu'ya açtı. Zanlı Özlem Gündoğdu, Aynur Süngül'e silahla 4 el ateş etti. Silah sesini duyan komşular sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Aynur Süngül olay yerinde hayatını kaybederken, olaya müdahale ederken elinden silahla yaralanan komşunun ise tedavisi devam ediyor. Zanlı Özlem Gündoğdu olayın hemen ardından taksiye binerek kaçtı. Kaçarken eski kocası Tayfun Karabulak'a "sıra sende" diyerek tehdit mesajları gönderen Özlem Gündoğdu'yu emniyet ekipleri yoğun bir çalışma ile arıyor. Zanlının 6 yaşında olan çocuğunun hasta olduğu ve olay yerine gelmeden önce büyük kızına teslim ettiği edinilen bilgiler arasında.
Seydişehir'de yaşanan kadın cinayetiyle ilgili son gelişmeler...

İlçemizin Hacıseyitali mahallesinde yaşayan Tayfun Karabulak'ın eski eşi Özlem Gündoğdu Kocaeli'nden Seydişehir'e gelerek, eski kocasının imam nikahı ile birlikte olduğu Aynur Süngül'ü öldürdü. 

Olay sırasında evde bulunan Tayfun Karabulak'ın dini nikahlı eşi Aynur Süngül, kapıyı Özlem Gündoğdu'ya açtı. Zanlı Özlem Gündoğdu, Aynur Süngül'e silahla 4 el ateş etti. Silah sesini duyan komşular sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Aynur Süngül olay yerinde hayatını kaybederken, olaya müdahale ederken elinden silahla yaralanan komşunun ise tedavisi devam ediyor.

Zanlı Özlem Gündoğdu olayın hemen ardından taksiye binerek kaçtı. Kaçarken eski kocası Tayfun Karabulak'a "sıra sende" diyerek tehdit mesajları gönderen Özlem Gündoğdu'yu emniyet ekipleri yoğun bir çalışma ile arıyor.

Zanlının 6 yaşında olan çocuğunun hasta olduğu ve olay yerine gelmeden önce büyük kızına teslim ettiği edinilen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.