KADIN İNCELİĞİYLE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2018 - 10:28, Güncelleme: 09.08.2018 - 10:28
 

KADIN İNCELİĞİYLE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Seydişehir’in tek bayan muhtarı Gülbüş Erdoğan, Muhtar binası açılışında, adaylığını da açıklayan ilk muhtar oldu.

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kızılcalar Mahallesi muhtarlık binasının açılışı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve muhtarların katılımıyla gerçekleşti. Belediye Başkanı muhtar binasının açılış konuşmasında ihtiyacı olan diğer mahallelere de muhtarlık binası yapılacağını açıkladı. Mal pazarı civarında bulunan ve Belediye tarafından yaptırılan Seydişehir’in ilk muhtarlık binasının açılışında Kızılcalar Mahallesi muhtarı Gülbüş Erdoğan konuklarına mahalle hanımlarının yaptığı gözleme, Kahvaltı ikram etti. Açılış konuşmasını yapan muhtar Gülbüş Erdoğan; Bir toplantıda sayın belediye başkanımızdan muhtarlık binası talebemiz olmuştu. Muhtar arkadaşlarımızın desteğiyle ve başkanımızın talimatıyla bu istediğimiz gerçekleştirildi. Başkanımızın bu güzel hizmetimizden dolayı Şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim dedi. Muhtar Gülbüş hizmet Binası açılış konuşmasında Muhtar arkadaşlarının isteği üzerine tekrar aday olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Tutal ise; Seydişehir’e kazandırılan güzel hizmetlerde Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra muhtarlarımızın da büyük desteği olmuştur. Dediği konuşmasında diğer mahallelerde de Muhtarlık binası kazandıracakları müjdesini verdi.   
Seydişehir’in tek bayan muhtarı Gülbüş Erdoğan, Muhtar binası açılışında, adaylığını da açıklayan ilk muhtar oldu.

Seydişehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kızılcalar Mahallesi muhtarlık binasının açılışı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve muhtarların katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanı muhtar binasının açılış konuşmasında ihtiyacı olan diğer mahallelere de muhtarlık binası yapılacağını açıkladı.

Mal pazarı civarında bulunan ve Belediye tarafından yaptırılan Seydişehir’in ilk muhtarlık binasının açılışında Kızılcalar Mahallesi muhtarı Gülbüş Erdoğan konuklarına mahalle hanımlarının yaptığı gözleme, Kahvaltı ikram etti.

Açılış konuşmasını yapan muhtar Gülbüş Erdoğan;

Bir toplantıda sayın belediye başkanımızdan muhtarlık binası talebemiz olmuştu. Muhtar arkadaşlarımızın desteğiyle ve başkanımızın talimatıyla bu istediğimiz gerçekleştirildi. Başkanımızın bu güzel hizmetimizden dolayı Şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim dedi.

Muhtar Gülbüş hizmet Binası açılış konuşmasında Muhtar arkadaşlarının isteği üzerine tekrar aday olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Tutal ise;

Seydişehir’e kazandırılan güzel hizmetlerde Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra muhtarlarımızın da büyük desteği olmuştur. Dediği konuşmasında diğer mahallelerde de Muhtarlık binası kazandıracakları müjdesini verdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.