Kadınlar gününde ilçe sağlık müdürü Dr. Ayşegül Harmankaya?dan: ?SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2017 - 12:24, Güncelleme: 09.03.2017 - 12:24
 

Kadınlar gününde ilçe sağlık müdürü Dr. Ayşegül Harmankaya?dan: ?SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ?

Kadınlar gününde ilçe sağlık müdürü Dr. Ayşegül Harmankaya?dan: ?SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ?

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle hanımlar lokalinde düzenlenen etkinlikte bayanlara çeşitli konularda bilgi verildi. Özellikle sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteye önem verilirken tüm konularda bayanlarla istişare edildi. Kadınların toplumda yerinin çok önemli olduğunu söyleyen Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, ailenin yapıtaşı olan hanımların her gün özel olduklarını, her konuda yanlarında olduklarını ve sorunlarda beraber hareket etmek için kurum olarak hazır olduklarını hatırlattı. ‘Anne sütü ve çocuk beslenmesi konusunda annelerin özellikle dikkat etmesini istiyoruz’ diyen Harmankaya; “ İleri zamanlarda meydana gelen çoğu hastalığın beslenme ile alakası var. Obezite, diyabet, hipertansiyon başta olmak üzere kronik hastalıklarda temel sebebin beslenme olduğunu biliyoruz. O nedenle besinlerimiz meyve, sebze, kuruyemiş ile zenginleştirilmiş olmalıdır. Hanımlarımız bu konuda ne kadar dikkatli olursa çocuklarımız da o kadar sağlıklı olur. Biz de bunun yanında fiziksel aktiviteyi arttırırsak daha sağlıklı ve mutlu bireyler oluruz. Sadece 8 Martta değil her zaman, her fırsatta, öncelikle sağlık konusunda eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.  
Kadınlar gününde ilçe sağlık müdürü Dr. Ayşegül Harmankaya?dan: ?SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ?

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle hanımlar lokalinde düzenlenen etkinlikte bayanlara çeşitli konularda bilgi verildi. Özellikle sağlıklı beslenme ve fiziksel aktiviteye önem verilirken tüm konularda bayanlarla istişare edildi.

Kadınların toplumda yerinin çok önemli olduğunu söyleyen Dr. Ayşegül Candan Harmankaya, ailenin yapıtaşı olan hanımların her gün özel olduklarını, her konuda yanlarında olduklarını ve sorunlarda beraber hareket etmek için kurum olarak hazır olduklarını hatırlattı.

‘Anne sütü ve çocuk beslenmesi konusunda annelerin özellikle dikkat etmesini istiyoruz’ diyen Harmankaya; “ İleri zamanlarda meydana gelen çoğu hastalığın beslenme ile alakası var. Obezite, diyabet, hipertansiyon başta olmak üzere kronik hastalıklarda temel sebebin beslenme olduğunu biliyoruz. O nedenle besinlerimiz meyve, sebze, kuruyemiş ile zenginleştirilmiş olmalıdır. Hanımlarımız bu konuda ne kadar dikkatli olursa çocuklarımız da o kadar sağlıklı olur. Biz de bunun yanında fiziksel aktiviteyi arttırırsak daha sağlıklı ve mutlu bireyler oluruz. Sadece 8 Martta değil her zaman, her fırsatta, öncelikle sağlık konusunda eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarımız devam edecek." şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.