Kadirin Pınarı yeniden açıldı

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2021 - 12:37, Güncelleme: 04.02.2021 - 12:37
 

Kadirin Pınarı yeniden açıldı

Kadir Parıltı tarafından yeniden düzenlemesi yapılan Kadirin Pınarının yeniden açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı.

20 Yıl önce yine kendisi tarafından çevre düzenlemesi yaptırılan Beldibi mevkiindeki Kadirin Pınarı, yine hayırsever Kadir Parıltı tarafından tekrar düzenleme çalışmalarına başlanmıştı. Bir ay içinde inşaat çalışmaları sona eren Kadirin Pınarında hayırsever Kadir Parıltı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Pınarın yeni yüzünün Belediye Başkanı’na tanıtımına Muammer Gündoğdu, emekli öğretmen Orhan Doğu, Dişçi Mehmet Görür ve Mustafa Atalay ‘da katıldı. Hayırsever iş adamı Kadir Parıltı kendi adını taşıyan pınarın düzenlemesi ile ilgili şöyle konuştu :” bu pınarın dağınık olduğunu görünce 20 yıl önce de böyle bir düzenleme yapmıştık. İzmir’den memleketime geldiğimde şehrimizde böyle çok güzel yerler var ama Pandemi dolayısıyla insanların daraldığını ve daha geniş nefes alacak durumda olduğunu gördüm. Buradaki pınarın tekrar bir düzenlemeye ihtiyacı olduğunu görünce bu güzel yere tekrardan bir çeki düzen verdik. Ben memleketimi çok seviyorum. Yine yapılacak bir şey olursa her zaman hazırım dedi.” Belediye Başkanımızın da kendileri ile bugün beraber olduğu için mutluluk duyduğunu söyleyen Kadir Parıltı :” sağolsunlar çalışmalarını da takdir ediyorum. Bizleri devamlı arayıp soruyorlar” diyerek Başkan Tutal’a teşekkür etti. Kendisine Seydişehir'de  bu tür hizmetlerde en önemli desteği emekli öğretmen Orhan Doğu'nun verdiğini de belirten Kadir Parıltı :" sağolsun Orhan hocam biz İzmir'deyken Seydişehir'e gelince hep yanımızda oluyor. Bu tür memlekete hizmetlerinde de dayanağımız oluyor" dedi. Kadir Parıltı ‘nın hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirten Başkan Tutal :” Konya’nın mesire alanı olarak biliniyoruz. Seydişehir bu noktada şanslı. Diğer bir şanslı yanımızda Kadir amcamız gibi hayırsever insanlar ve değerlerin olması. Kadir amcamız kendi adına okul yaptırdı. Biz de teşekkür ediyoruz. Halen yaptırdığı okula ilgisi devam ediyor.  Bu pınarda Seydişehir’de ismiyle meşhur olan bir yer. Buradaki boşluğu görüp kendi imkanlarıyla yapmış olması gerçekten güzel bir hizmet. Belediye olarak Kadir amca tarafından tekrar düzenlenen pınarın eksiklerini de tamamlamaya çalışacağız. Kendisine tekrar teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun” dedi.
Kadir Parıltı tarafından yeniden düzenlemesi yapılan Kadirin Pınarının yeniden açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı.

20 Yıl önce yine kendisi tarafından çevre düzenlemesi yaptırılan Beldibi mevkiindeki Kadirin Pınarı, yine hayırsever Kadir Parıltı tarafından tekrar düzenleme çalışmalarına başlanmıştı.

Bir ay içinde inşaat çalışmaları sona eren Kadirin Pınarında hayırsever Kadir Parıltı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 Pınarın yeni yüzünün Belediye Başkanı’na tanıtımına Muammer Gündoğdu, emekli öğretmen Orhan Doğu, Dişçi Mehmet Görür ve Mustafa Atalay ‘da katıldı.

Hayırsever iş adamı Kadir Parıltı kendi adını taşıyan pınarın düzenlemesi ile ilgili şöyle konuştu :” bu pınarın dağınık olduğunu görünce 20 yıl önce de böyle bir düzenleme yapmıştık. İzmir’den memleketime geldiğimde şehrimizde böyle çok güzel yerler var ama Pandemi dolayısıyla insanların daraldığını ve daha geniş nefes alacak durumda olduğunu gördüm.

Buradaki pınarın tekrar bir düzenlemeye ihtiyacı olduğunu görünce bu güzel yere tekrardan bir çeki düzen verdik.

Ben memleketimi çok seviyorum. Yine yapılacak bir şey olursa her zaman hazırım dedi.”

Belediye Başkanımızın da kendileri ile bugün beraber olduğu için mutluluk duyduğunu söyleyen Kadir Parıltı :” sağolsunlar çalışmalarını da takdir ediyorum. Bizleri devamlı arayıp soruyorlar” diyerek Başkan Tutal’a teşekkür etti.

Kendisine Seydişehir'de  bu tür hizmetlerde en önemli desteği emekli öğretmen Orhan Doğu'nun verdiğini de belirten Kadir Parıltı :" sağolsun Orhan hocam biz İzmir'deyken Seydişehir'e gelince hep yanımızda oluyor. Bu tür memlekete hizmetlerinde de dayanağımız oluyor" dedi.

Kadir Parıltı ‘nın hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirten Başkan Tutal :” Konya’nın mesire alanı olarak biliniyoruz. Seydişehir bu noktada şanslı. Diğer bir şanslı yanımızda Kadir amcamız gibi hayırsever insanlar ve değerlerin olması.

Kadir amcamız kendi adına okul yaptırdı. Biz de teşekkür ediyoruz. Halen yaptırdığı okula ilgisi devam ediyor.

 Bu pınarda Seydişehir’de ismiyle meşhur olan bir yer.

Buradaki boşluğu görüp kendi imkanlarıyla yapmış olması gerçekten güzel bir hizmet.

Belediye olarak Kadir amca tarafından tekrar düzenlenen pınarın eksiklerini de tamamlamaya çalışacağız.

Kendisine tekrar teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.