KAHRAMAN TAZEOĞLU SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 08.05.2022 - 11:50, Güncelleme: 08.05.2022 - 11:57
 

KAHRAMAN TAZEOĞLU SEVENLERİ İLE BULUŞTU

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen '3'üncü Kitap Günleri' programında şair- yazar Kahraman Tazeoğlu, sevenleriyle buluştu.

Seydişehir'e ikinci defa gelen şair -yazar Kahraman Tazeoğlu , kendisini dinlemeye gelen okurlarına  keyifli saatler yaşattı. Tazeoğlu, Seydişehir' de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek kitap günlerini düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a ve  ilgilerinden dolayı okuyucularına teşekkür etti. Yeni kitabı " Ben Bir Kelebek Sevdim "den de kesitlere yer veren şair-yazar Kahraman Tazeoğlu,” Seydişehir’e 2018 yılında ilk geldiğimde neyle karşılaşacağımı çok merak ediyordum. Beni tanımayan insanların tepkileri nasıl olacak bu merakla geldim. Çok güzel anılarla döndüm, hakikaten çok güzel anılarla döndüm. Görüyorum ki hala o insanlar burada ve hala yüzleri gülüyor. Sizleri seviyorum” ifadelerini kullandı. Akıcı ve  keyifli bir söyleşi ve şiir programının ardındanlar Tazeoğlu sevenlerine  kitaplarını imzaladı, fotoğraf çekildi.
Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen '3'üncü Kitap Günleri' programında şair- yazar Kahraman Tazeoğlu, sevenleriyle buluştu.

Seydişehir'e ikinci defa gelen şair -yazar Kahraman Tazeoğlu , kendisini dinlemeye gelen okurlarına  keyifli saatler yaşattı.

Tazeoğlu, Seydişehir' de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek kitap günlerini düzenleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a ve  ilgilerinden dolayı okuyucularına teşekkür etti.

Yeni kitabı " Ben Bir Kelebek Sevdim "den de kesitlere yer veren şair-yazar Kahraman Tazeoğlu,” Seydişehir’e 2018 yılında ilk geldiğimde neyle karşılaşacağımı çok merak ediyordum. Beni tanımayan insanların tepkileri nasıl olacak bu merakla geldim. Çok güzel anılarla döndüm, hakikaten çok güzel anılarla döndüm. Görüyorum ki hala o insanlar burada ve hala yüzleri gülüyor. Sizleri seviyorum” ifadelerini kullandı.

Akıcı ve  keyifli bir söyleşi ve şiir programının ardındanlar Tazeoğlu sevenlerine  kitaplarını imzaladı, fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.