KALAYCI: “İLK İŞİMİZ ESNAF PRİM GÜNÜNÜ DÜŞÜRMEK VE EMEKLİLİK İNTİBAK YASASINI ÇIKARMAK OLACAK” (Videolu)

Politika 08.05.2023 - 12:02, Güncelleme: 08.05.2023 - 13:45
 

KALAYCI: “İLK İŞİMİZ ESNAF PRİM GÜNÜNÜ DÜŞÜRMEK VE EMEKLİLİK İNTİBAK YASASINI ÇIKARMAK OLACAK” (Videolu)

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve Konya MHP Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları için bugünkü durağı Seydişehir’di.

MHP Seydişehir İlçe teşkilatı önünde halka hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, meclis açıldığında ilk işlerinin emekliler arasında eşitliği sağlayacak yasaları çıkarmak olacağını, BAĞ-KUR’ların 7200 prim gününde emekli olmaları ve emeklilerimiz arasındaki dengeyi kurmak için emekli intibak yasası çıkarmak olacağını söyledi. Kalaycı, CHP’nin teröre mahkûm olduğunu ve Atatürk’ün partisi olmaktan çıktıklarını belirterek, Cumhur ittifakı olarak milli sanayinin kurulduğunu ve emperyalizme karşı mücadele edildiğini söyledi. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Konya MHP Milletvekili adaylarının katıldığı Seydişehir seçim çalışmaları programının ilçe teşkilatındaki bölümüne Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kalaycı açılış konuşmasında: “HDP ne istiyorsa CHP zihniyeti aynen yerine getiriyor. Zaten söylemleri de ortak. Sayın Kılıçdaroğlu ne diyor Demirtaş serbest kalsın istiyorsanız oyunuzu bana verin demiyor mu? Birde şeref madalyası takacaklarmış. Yapacakları tüm teröristleri dışarı çıkarmak. Daha da ileri giderek iç savaş çıkar diyorlar. Bizde buyurun diyoruz. Allah’ın izniyle güvenlik güçlerimiz yurt içinde nasıl kafalarını ezdiyse yine gereğini yapacaktır.” Dedi. Kalaycı CHP’nin Atatürk’ün kurduğu parti olmaktan çıktığını belirterek: “Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün ilk yaptığı iş sanayi hamlesini başlatmak ve İstikbal göklerdedir diyerek hedef göstermekti. Şeker fabrikaları, demir çelik fabrikaları gibi birçok fabrika onun sağlığında ve onun talimatlarıyla kuruldu. İzmir İktisat kongresini de bu amaçla toplayarak bu alanda politikasını oluşturdu. CHP milli politikadan uzaklaştı. Hepimizin bildiği gibi CHP Atatürk’ün partisi olmaktan da çıkmıştır.” Dedi. Mustafa Kalaycı, ilk işlerinin emeklilik intibak yasasını çıkarmak olduğunu belirterek: “Esnafımızın 9000 prim gününde emekli oluyordu. Çıkaracağımız yasayla 7200 prim gününde emekli olabilecek. Bilindiği gibi en düşük emeklilik aylığı 7500 TL olmuştu. Diğer emeklilerimizin de aylıklarında bir eşitsizlik oluşmuştu. Meclis açılır açılmaz hem emekli esnafımızın yüzünü güldürecek hem de diğer emeklilerimizin beklentisini gerçekleştirecek bu yasayı ele almak olacak. Buradan esnafımıza ve emekli kardeşlerimize bu müjdeyi de vermiş olalım” dedi. Program esnaf ziyaretiyle son bulacak.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve Konya MHP Milletvekili adaylarının seçim çalışmaları için bugünkü durağı Seydişehir’di.

MHP Seydişehir İlçe teşkilatı önünde halka hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, meclis açıldığında ilk işlerinin emekliler arasında eşitliği sağlayacak yasaları çıkarmak olacağını, BAĞ-KUR’ların 7200 prim gününde emekli olmaları ve emeklilerimiz arasındaki dengeyi kurmak için emekli intibak yasası çıkarmak olacağını söyledi.

Kalaycı, CHP’nin teröre mahkûm olduğunu ve Atatürk’ün partisi olmaktan çıktıklarını belirterek, Cumhur ittifakı olarak milli sanayinin kurulduğunu ve emperyalizme karşı mücadele edildiğini söyledi.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Konya MHP Milletvekili adaylarının katıldığı Seydişehir seçim çalışmaları programının ilçe teşkilatındaki bölümüne Belediye Başkanı Mehmet Tutal, MHP İlçe Başkanı Eyyüp Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kalaycı açılış konuşmasında: “HDP ne istiyorsa CHP zihniyeti aynen yerine getiriyor. Zaten söylemleri de ortak. Sayın Kılıçdaroğlu ne diyor Demirtaş serbest kalsın istiyorsanız oyunuzu bana verin demiyor mu? Birde şeref madalyası takacaklarmış. Yapacakları tüm teröristleri dışarı çıkarmak. Daha da ileri giderek iç savaş çıkar diyorlar. Bizde buyurun diyoruz. Allah’ın izniyle güvenlik güçlerimiz yurt içinde nasıl kafalarını ezdiyse yine gereğini yapacaktır.” Dedi.

Kalaycı CHP’nin Atatürk’ün kurduğu parti olmaktan çıktığını belirterek: “Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal Atatürk’ün ilk yaptığı iş sanayi hamlesini başlatmak ve İstikbal göklerdedir diyerek hedef göstermekti. Şeker fabrikaları, demir çelik fabrikaları gibi birçok fabrika onun sağlığında ve onun talimatlarıyla kuruldu. İzmir İktisat kongresini de bu amaçla toplayarak bu alanda politikasını oluşturdu. CHP milli politikadan uzaklaştı. Hepimizin bildiği gibi CHP Atatürk’ün partisi olmaktan da çıkmıştır.” Dedi.

Mustafa Kalaycı, ilk işlerinin emeklilik intibak yasasını çıkarmak olduğunu belirterek: “Esnafımızın 9000 prim gününde emekli oluyordu. Çıkaracağımız yasayla 7200 prim gününde emekli olabilecek. Bilindiği gibi en düşük emeklilik aylığı 7500 TL olmuştu. Diğer emeklilerimizin de aylıklarında bir eşitsizlik oluşmuştu. Meclis açılır açılmaz hem emekli esnafımızın yüzünü güldürecek hem de diğer emeklilerimizin beklentisini gerçekleştirecek bu yasayı ele almak olacak. Buradan esnafımıza ve emekli kardeşlerimize bu müjdeyi de vermiş olalım” dedi.

Program esnaf ziyaretiyle son bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.