KALELİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2015 - 05:43, Güncelleme: 13.10.2015 - 05:43
 

KALELİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmaları için Seydişehir?e gelen Ak Parti Konya Milletvekili adayı Muhammet Uğur Kaleli, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

STK örgütlerini ziyaret eden Kaleli, Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ali Saylam’ıda ziyaret ederek 1 Kasımda yapılacak seçimlerde destek ve hayır dualarını istedi. Kaleli ziyaretinde, Konya’nın Başkanının memleketi olduğunu hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyerek; “Amacımız Vatanımıza, Konya’mıza, Seydişehir’e hizmet etmektir. İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. Bu güzel yurdumuza Milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip eder.” Şeklinde konuştu. İlçemizde seçim çalışmaları yapan Kaleli’ye, belediye başkanı Mehmet Tutal, İlçe başkanı Mustafa Konurer ve yönetimi de eşlik etti.  
Seçim çalışmaları için Seydişehir?e gelen Ak Parti Konya Milletvekili adayı Muhammet Uğur Kaleli, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

STK örgütlerini ziyaret eden Kaleli, Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ali Saylam’ıda ziyaret ederek 1 Kasımda yapılacak seçimlerde destek ve hayır dualarını istedi.

Kaleli ziyaretinde, Konya’nın Başkanının memleketi olduğunu hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyerek; “Amacımız Vatanımıza, Konya’mıza, Seydişehir’e hizmet etmektir. İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olur. Bu güzel yurdumuza Milletvekili olarak hizmet etmeyi nasip eder.” Şeklinde konuştu.

İlçemizde seçim çalışmaları yapan Kaleli’ye, belediye başkanı Mehmet Tutal, İlçe başkanı Mustafa Konurer ve yönetimi de eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.