KALP SAĞLIĞI HAFTASINDA TANSİYON ÖLÇÜLDÜ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 18.04.2023 - 15:59, Güncelleme: 18.04.2023 - 15:59
 

KALP SAĞLIĞI HAFTASINDA TANSİYON ÖLÇÜLDÜ

Dünya Sağlık ve Kalp Sağlık Haftası nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tansiyon ve kilo ölçümü yapıldı.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde stand açan hastane yönetimi yaptığı açıklamada, “Dünya Sağlık ve Kalp Sağlık Haftası’nda farkındalık oluşturmak adına hastanemizde stand açılarak tansiyon ve kilo ölçümü yapıldı. Diyetisyenimiz Nihal Kiremitçi ve Eğitim Hemşiremiz Nebahat Gürcan tarafından bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.” Dedi. Vatandaşlar tansiyon ve kilo ölçümüne ilgi gösterdi.
Dünya Sağlık ve Kalp Sağlık Haftası nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’nde tansiyon ve kilo ölçümü yapıldı.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde stand açan hastane yönetimi yaptığı açıklamada, “Dünya Sağlık ve Kalp Sağlık Haftası’nda farkındalık oluşturmak adına hastanemizde stand açılarak tansiyon ve kilo ölçümü yapıldı.

Diyetisyenimiz Nihal Kiremitçi ve Eğitim Hemşiremiz Nebahat Gürcan tarafından bilgilendirmeler yapılarak broşürler dağıtıldı.” Dedi.

Vatandaşlar tansiyon ve kilo ölçümüne ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.